***AMBUR

Kõige hullemad on need piirangud, mis me ise endile oma mõtetes ja uskumustes seame. Nüüd ongi käes olukord, kus sul võib „usk kõikuma lüüa“. Veenuse kvadraat Amburis oleva Saturniga võib kaasa tuua oma võimete ja võimaluste ilmse alahindamise. Sa arvad, et su jutt kedagi ei huvita või et mõjud teiste jaoks kuidagi tüütavalt. Sellise suhtumisega kaotad palju oma sundivusest ja veenvusest. Rohkem enesekindlust!

***KALJUKITS

Veenuse kvadraat Kaljukitse valitseja Saturniga võimendab sinus olevat ebakindlust. Alahindad oma võimeid ja võimalusi ning kui võimalus avanebki, jätad selle lihtsalt kasutamata. Samuti paned sa tähele vaid negatiivset ning jätad märkamata asjade ja inimsuhete helgemad küljed. Nädala teises pooles hakkab mõjuma ka Kaljukitses olev Merkuuri-Pluuto ühendus, mis võib muuta sind lausa paranoiliseks.

***VEEVALAJA

Veenuse-Saturni kvadraadi tõttu võid tunda, et ei saa end piisavalt vabalt väljendada – seda eriti just grupisuhetega seoses. Et pead ühishuvide nimel tegema ebameeldivaid kompromisse iseenda tegelike vajadustega. Või siis antakse sulle mingis rühmas või seltskonnas liiga vastutusrikas roll, mis mõjub sulle rõhuvalt. Ka võib see aspekt muuta sind kinniseks, tõrjuvaks ja teiste suhtes kahtlustavaks.

***KALAD

Kalades liikuv Veenus moodustab kvadraadi Saturniga, mis asub Amburis (Kalade jaoks karjääri ja muude ühiskondlike tegemiste solaarmärk). Seega võib just sotsiaalses-ühiskondlikus plaanis olla palju sellist, mis nõuab sinult suurt eneseületust ja pingutamist. Nüüd pead olema tasemel ja oma mainet hoidma, vastasel korral on usaldust väga kerge kaotada. Hoia oma head nime!