***AMBUR

Su Ego on paisuvas faasis, mistõttu on sul raske vähesega leppida — püüad koheselt rahuldada kõik oma soovid ega ole nõus end milleski piirama. Samas võib nüüd kõik see, mis meeldib ja rahuldust pakub, olla ka sellises faasis, kus pead selle kõige nimel ka rohkem vaeva nägema. Võid käituda täiesti ebamõistlikult, kui keegi tahab su käest mõnupräänikut ära võtta. Armastuses oled korraga nii kirglik kui ka mässumeelne.

***KALJUKITS

Algava nädala mõjud puudutavad kõige rohkem sinu personaalset ruumi — kodu ja perega seonduvat, elamistingimusi. Nüüd oleks kasulik oma koduses majapidamises ette võtta mingi suurem töö — eriti kui sellega kaasneb ka esteetiline moment. Kaunista oma elamist, osta seinale ilus pilt, löö läikima tuhmunud pinnad! Suhetes pereliikmete või lähedastega tuleks hoiduda süüdistamisest ja manipuleerimisest.

***VEEVALAJA

Veenuse ja Uraani reedene ühendus vajutab tervele nädalale põnevuse ja uudsuse pitseri. Sulle võib tunduda, et kohe hakkab midagi põnevat juhtuma. Isegi kui midagi ei toimugi, oled sa ise rahutus ja otsivas meeleolus ning võid tulla väga kasuliku idee peale. Sinuni võib jõuda sellist infot, mis lööb su plaanid segi või siis paneb sind sootuks uues suunas tegutsema. Nädal soosib sõprust ja tegutsemist ühiste huvide alusel.

***KALAD

Nii ostmine-müümine kui ka millegi kasutamine või omamine võib nüüd pingeid ja kadedust kaasa tuua. Seega oleks parem, kui sa võimaluse korral väldiksid neid teemasid. Siiski võib aeg soosida nii kunsti kui ka ekstravagantsete vidina hankimist, aga sel juhul tuleks välistada võimalik praak toode. Sinu suhted mingis suuremas seltskonnas võivad samuti pingestuda just kadeduse või mingite hüvede ja privileegide pinnalt.