***AMBUR
Kui eelmisel nädalal olid füüsilised ja hingelised energiad enam vähem tasakaalus, siis sellel nädalal domineerib kindlalt maiste ja praktiliste asjadega seonduv. Selles vallas on võimalikud äärmused — kas näed ainult asjade välist külge ja arvutad kõik rahasse ümber või tunned, et asised ja praktilised asjad ahistavad sind ja piiravad su vabadust. Põhiline on hetkel see, et sa suhtuksid elu praktilisse poolde vastutustundlikult. Näiteks peaksid kindlasti hoiduma kergekäelistest kulutustest.

***KALJUKITS
Esmaspäeval ja teisipäeval liiguvad Kaljukitses Kuu, Päike, Merkuur, Veenus, Saturn, Lilith ja Pluuto! Seega domineerib ülimalt võimas Kaljukitse mõju, mida suudad positiivsel juhul enda kasuks pöörata. Negatiivsel juhul oled oma iseloomu halbade külgede ohver. Nädal on ideaalne selleks, et alustada eriti tähtsa ja suurt töö- ja vastutusvõimet nõudva ettevõtmisega, kus on tähtis püsivus, visadus ja sihikindlus. Seltsielu ja naudingud nädalasse ei sobi.

***VEEVALAJA
Nagu eelmiselgi nädalal, nii peaksid ka nüüd vältima olukordi, kus sul puudub asjadest korralik ülevaade. Info, mis sinuni jõuab, võib olla kas moonutatud või lausa teadlik vale ja häma. Ka võivad saladused — nii sinu enda kui teiste omad — mingil viisil suuremat rolli mängida. Või siis on teemadeks varjatus, teesklus, maski kandmine, millegi varjamine või millegi kaotamine. Kuid positiivsel juhul võid olla ülimalt sensitiivne ja elada läbi midagi müstilist.

***KALAD
Uus nädal loob olukordi, kus sa kas sobitud mõnda gruppi või seltskonda ideaalselt — või siis vastupidi — sinu ja selle rühma vahel tekib pinge või võimuvõitlusele sarnanev olukord. Õige meeskonna puhul oled äärmiselt loov ja viljakas. Seevastu valed inimesed sinu ümber tekitavad sinus soovi sellest grupist lahkuda ja omaette olla. Ka peaksid sellel nädalal vältima depressiivsust ja enesehaletsust.