***AMBUR

Päikese ja Jupiteri ühendus on sinu jaoks igati õnnelik ja paljulubav seis — kui suudad vältida liialdusi ja ülepingutamist. Eriti soodne on see aspekt igasuguse meeskonnatöö jaoks, kus sul on kerge saada juhtkangid enda kätte. Samas võid kergesti muutuda ülemäära domineerivaks ja sellega endale vastasseisu tekitada. Veenuse asend soosib nädala teises pooles hingelisi ja platoonilisi suhteid ja ka loomingulist tööd.

***KALJUKITS

Endiselt on planeediseisud soodsad kõigeks, mis seotud sinu ühiskondliku positsiooni ja sotsiaalsete suhetega. Nüüd oleks kasulik võimalikult palju projekte ja ettevõtmisi käima lükata, sest need peaksid tooma edu ja pakkuma rohkelt võimalusi avardumiseks ja laienemiseks. Lisaks siseneb teisipäeva hommikul Kaljukitse ka energia ja jõuplaneet Marss, mis liigub Kaljukitses kuni 9. novembrini.

***VEEVALAJA

Uue nädala võnked mõjuvad avardavalt vaimses ja intellektuaalses plaanis. Parim nädal õppuritele ja kõigile, kes peavad tegema rasket vaimset tööd. Ka soosib uus nädal reisimist nii füüsilises reaalsuses kui ka vaimusilmas. Loed või kuuled ehk midagi, mis paneb sind asju uuest vaatenurgast nägema. Probleemiks võib aga olla see, et kipud oma maailmavaadet ja tõekspidamisi teistele peale suruma. Suhete liinis on nüüd rohkem seotud isiklikud ja ühiskondlikud suhted.

***KALAD

Nädal soosib muutusi ja muudatusi, samuti vigade parandust. Kõik uuendused ja parandused peaksid andma soovitud tulemusi. Ka võlgade ja laenudega seoses olev on heas seisus, kuid siin tuleks hoiduda liialdustest ja oma võimete ja võimaluste ülehindamisest. Veenuse ja Neptuuni trigoon muudab nädala teise poole igati nauditavaks nii romantilises kui ka seltskondlikus plaanis.