***AMBUR

Heas seisus on kõik, mis seondub sinu sotsiaalse-ühiskondliku tegevusega. Selles liinis oleks nüüd kasulik luua uusi vajalikke sidemeid ja kontakte. Keegi võib sind tõmmata kasulikku projekti või on sul temast muul viisil kasu. Samas peaksid püüdma pilli mitte lõhki ajama, vaid jääma ikka mõõdukuse piiridesse. Kui sul tekib tahtmine oma töös või muus sotsiaalses tegevuses midagi muuta, siis kaalu kõike hoolikalt ja pea asjatundjaga nõu.

***KALJUKITS

Sellel nädala võiksid oma vaimule head vaimutoitu pakkuda. Naudi kunsti, vaata mõnda väärtfilmi või külasta eksootilise auraga paiku. Eriti hästi sobib selleks laupäev. Hea nädal nii reisi kui õpingute alustamiseks, samuti kaugemate tulevikuplaanide tegemiseks. Rühmatöös suudad oma ideed ja mõtted teistele arusaadavaks teha ning sinu ja selle rühma vahel tekib positiivne sünergia.

***VEEVALAJA

Nädal soosib muudatuste tegemist sotsiaalses plaanis, oma töös või muus ühiskondlikus tegevuses. Sinu suhe nii oma bossi või mõne teise isikuga, kes sinu üle mingit võimu omab, on hea ja see lubab sul temaga suhteid parandada. Või siis kohtud mõne mehega, kellel on ühiskonnas kõrge positsioon. Intiimses plaanis võid nüüd tunda suurt kirge ja iha, ent sellest võib kergesti saada ka viha.

***KALAD

Neptuuni tugevad aspektid muudavad su tundliku olemuse veelgi sensitiivsemaks. Tundlikkus on hea, ülitundlikkus pole aga seda mitte. Seetõttu jälgi seda, et sa end liiga ära ei väsitaks, samuti ei tohiks koonerdada ei une ega toiduga. Kuid su romantikataevas võivad särama lüüa väga kirkad tähed! Samas peab suhtes olema ka ühine vaimne kokkupuutepunkt — sa vajad täisverelise suhte nautimiseks intellektuaalset stimulatsiooni.