***AMBUR

Peaksid jälgima, et sa end ühiskondlikus plaanis üle ei hindaks, ega võtaks ette midagi sellist, mis võib su mainet ja prestiiži kahjustada. Samuti võib nädal kujuneda väga pingeliseks juhul, kui pead tegema aktiivset meeskonnatööd mingis rühmas või grupis. Sinu ja su grupiliikmete vahel võib tekkida justkui mingi üksteise ületrumpamine — tegutsete eri suundades ja seetõttu ei teki vajalikku sünergiat.

***KALJUKITS

Kaaludes (Kaljukitse jaoks sotsiaalse väljundi, karjääri ja muu ühiskondliku tegevuse solaarmärk) liikuv Päike teeb sellel nädalal kvadraadi Kaljukitses oleva Pluutoga. Nüüd võib käes olla hetk, mil pead oma ühiskondlikku tegevust korrigeerima või plaane muutma. Kui su tegevus pole olnud tasemel, saad tunda ägedat kriitikat. Kui aga oled olnud tasemel, võib see su oponendid tagajalgadele ajada.

***VEEVALAJA

Umbes kolmapäevast hakkab mõju avaldama Päikese-Uraani opositsioon (täpne seis 12. oktoobril). Seega võivad tugevneda sulle tüüpilised omadused — nagu mässumeelsus, soov olla vaba ja sõltumatu, teha asju omamoodi. Pinged sinu ja teiste vahel on põhiliselt maailmavaatellist laadi — sa kipud oma maailmavaadet või uskumusi teistele peale suruma. Nüüd tuleks olla eriliselt ettevaatlik nii liikluses kui üldse seoses liikumise, samuti kõrgustega.

***KALAD

Marsi opositsioon Kalades oleva Neptuuniga võib (kuid ei pruugi) esile tuua sinu iseloomu tumedamad ja problemaatilisemad küljed. Nüüd võid sa kergesti sattuda rolli, kuhu sa tegelikult ei sobi ja mis vaid suurendab segadust sinu ja teiste vahel. Ka võid olla ülitundlik nii ilmastiku, keskkonna kui ka teiste inimeste energeetiliste väljade suhtes. Ettevaatust ravimite ja mõnuainetega! Kuid romantilises plaanis võid kogeda võimast kõrglainet.