***AMBUR

Veenus liigub Kaksikutes (mis on Amburite jaoks üks-ühele suhete solaarmaja) ja teeb kvadraadi segaduste ja illusioonide sümboli Neptuuniga. Eriti mõjutab see sinu puhul just partnerlust — su suhtemaastik näeb nüüd välja nagu pudru ja kapsad. Sa võid ootamatult avastada, et oled loonud suhte, mis absoluutselt ei vasta sinu tegelikele vajadustele. Või oled sellist suhet just loomas — seega näed sa oma partnereid läbi roosade prillide, mille raamideks on soovmõtlemine ja mille klaasid koosnevad algava suve unistustest. Teisel tasandil võib tekkida olukord, kus sa suudad end hinnata ja määratleda vaid läbi teiste — sa justkui ei usaldaks end piisavalt. Või siis ei julge sa võtta vastutust enda peale, vaid delegeerid selle oma partneritele.

***KALJUKITS

Algava nädala vibratsioonid muudavad paljud asjad ja suhted sinu jaoks keeruliseks ning raskesti tabatavaks. Sa kas mõtled asjadele-suhetele tähendusi juurde või vastupidi — ei pane olulisi fakte tähele. Eriti võib see olla seotud kas sinu igapäevatöö või mõne muu asjaga, kus on oluline rõhk tööl ja kindlal süsteemil. Seega pead sellel nädalal olema eriti hoolikas ja täpne ning mitte käituma viisil, mida võidakse valesti tõlgendada. Ka sul endal on raskem teisi objektiivselt mõista — sinu ja teiste vahel oleksid justkui mingid kõverpeeglid, mis moonutavad tegelikkust.

Ka tervise osas peaksid end rohkem hoidma — kindlasti ei sobi nädal dieedieksperimentideks. Sööma peaks vähem, aga vaid väga kvaliteetset toitu.

***VEEVALAJA

Veenus liigub Veevalaja märgi naudingute, mängulisuse ja kõikide meeldivate asjade solaarmajas (Kaksikutes) ning moodustab kohe esmaspäeval pingeaspekti Neptuuniga (illusioonid, unistused, soovmõtlemine, pettus ja enesepettus, reetmine, intriigid, arusaamatused, ebaselgus, nõrkus, jõuetus, väsimus). Seega võid sa lubada endale asju, suhteid ja meelelahutusi, mis võivad su mainele varju heita. Sul on raske endale midagi keelata ning lähtud loosungist, et parim viis kiusatustest vabaneda on neile järele anda…

Neljapäeval ja reedel tuleks vältida kinnisvarade ja kitsamalt koduga seotud olulisi otsuseid või samme. Samuti ei maksa soetada keerukat tehnikat. Samas on need igati sobilikud päevad muudatuste tegemiseks seal, kus see on juba kauem plaanis olnud.

***KALAD

Suure tõenäosusega mängid sellel nädalal mineviku enda jaoks mõtetes ümber, mõtled selle ilusamaks. Unustad vead, meelde jäävad vaid head. See kõik on ju ilus seni, kuni su minevikumälestused ei hakka segama tänase päeva valikuid — ja seda eelkõige suhete osas. Esmaspäevane Veenuse ja Neptuuni kvadraat paneb proovile su võime suhet adekvaatselt tajuda. Sa oled suures osas kas siis mineviku või mõne muu idealiseeritud tunde mõju all, mis ei lase sul oma partnerit õiges valguses näha. Teisel juhul lood sa suhteid üsna valimatult, oled nõus kõige ja kõigiga. Halvimal juhul kohtad ebasiirast, teesklevat ja oma tõelist palet varjavat partnerit. Heal juhul tekib teie vahel võimas hingeline ja ilus suhe — mõlemad variandid on võimalikud.