***AMBUR
Nädal võib olla seda rahutum ja ettearvamatum, mida rohkem oled sa viimasel ajal muutusi vältinud. Mida suurem on rutiin sinu elus, seda tõenäolisemalt juhtub midagi sellist, mis sind sellest rutiinist lahti raputab. Kui aga oled just muutuste lainel ja tahad oma elus valitsevast seisakust välja rabeleda, siis annab nädal sulle oma õnnistuse. Grupisuhetes ja meeskonnatöös peaksid siiski püüdlema kompromisside ja tasakaalu poole. Samuti ettevaatust liikluses, kõrgustes ja ümberkäimisel ohtliku tehnikaga.

***KALJUKITS
Endiselt pead olema valmis selleks, et su töised või muud ühiskondlikud tegevused satuvad kriitikatule alla. Või siis avastad ise oma ettevõtmistes puudusi ja pead seetõttu tegema olulisi muutusi. Või jõuab mõni oluline ettevõtmine lihtsalt sellisesse faasi, kus tuleb langetada oluline otsus. Konkurendid ja oponendid võivad sind kuidagi provotseerida ja panna sind sellega üle reageerima. Eriti nädala teises pooles peaksid olema ülimalt ettevaatlik potentsiaalselt ohtlikes olukordades.

***VEEVALAJA
Jätkuvalt on pingeallikaks üks või mitu neist teemadest — õppimine, reisimine, välismaa ja juriidiliste toimingutega seonduv. Kuid positiivsel juhul võib see pinge viia ka kiire ja ootamatu lahenduseni. Nädala teises pooles hakkab mõjuma Marsi opositsioon Veevalaja valitseja Uraaniga. Seega võib su elumaastikut tabada korralik torm — aga see võib osutuda ka vaid tormiks veeklaasis. Aga ole valmis muutusteks, uuteks ja ebatavalisteks arenguteks.

***KALAD
Probleemsed teemad ja valdkonnad võivad nüüd eriti teravalt tunda anda. Seega pead olema valmis olukordadeks, kus pead tegema mingit laadset vigade parandust. Samas võib tähtede seis kaasa aidata ka vajalike muudatuste tegemisele. Mida rohkem on su elus rutiini ja stagnatsiooni, seda tõenäolisemalt midagi muutub või muudetakse. Kui asjad ja suhted on korras, siis ei pruugi midagi erilist juhtuda. Seega võib muutuda just see, kus pole kaua muutusi olnud.