***AMBUR
Kätte on jõudnud viljakas aeg kõigile loomeinimestele, kuna Marsi-Jupiteri ühendus soosib Amburite puhul just head fantaasiat nõudvat loomingulist tööd. Su alateadvuse väravad on avatud ja sealt jõuab su päevateadvusse originaalseid ja huvitavaid ideid. Kuid väga praktilistes asjades võid kergesti teha kas valearvestuse või oma võimeid ja võimalusi tugevasti üle hinnata. Hoiduma peaks pimesi tegutsemisest, kõigest on vajalik omada täielikku ülevaadet.

***KALJUKITS
Päikese ja Veenuse paarisliikumine Kaljukitses võib väljenduda peamiselt kahel moel — sa oled kas teiste silmis tavaliselt populaarsem ja sinuga tahetakse rohkem suhelda. Või siis võtad iseennast ja eriti suhteid kole tõsiselt — püüdled mingi erilise täiuslikkuse ja kvaliteedi poole, mistõttu kaotad oma niigi puuduliku mängulisuse. Kuid nädal on väga soodne selleks, et astuda mõne klubi, seltsi või erakonna liikmeks. Oled efektiivne igasuguses meeskonnatöös.

***VEEVALAJA
Nagu ka eelmisel nädalal, võid ka nüüd tunda vajadust olla rohkem omaette ja nautida rahu ja vaikust. Vajad seda selleks, et vaadata iseendasse ja leida sealt vastuseid oma hetkeolukorra kohta. Su alateadvuses toimub aktiivne käärimine, mistõttu näiteks loomeinimesed võivad olla vägagi viljakad ja efektiivsed. Samas sobib nädal hästi ka oluliste ettevõtmiste kavandamiseks ja planeerimiseks, kuid siiski mitte veel alustamiseks.

***KALAD
Eelmise nädala mõjud väljenduvad nüüd veelgi selgepiirilisemalt ja intensiivsemalt. Aeg soosib kõike uut, huvitavat ja eksootilist. Lae end uute muljetega, suhtle huvitavate inimestega, loe midagi inspireerivat. Nädala esimene pool on väga soodne uute suhete loomiseks ühiste huvide ja hobide alusel. Parim aeg liitumaks mõne uue rühma või seltskonnaga. Ka sobib aasta esimene nädal suurepäraselt kaugemate tulevikuplaanide tegemiseks.