***AMBUR
Endiselt võib ette tulla pingeid elu materiaalses pooles — raha, omandi ja äriasjadega seonduvas. Sa kas kulutad liiga palju või võtad liigseid riske, mis ei pruugi lõppeda nii, nagu planeerisid. Teine võimalus on see, et sa tunned, et oled headest asjadest ja võimalustest ilma jäänud ja pead seetõttu vähesega läbi ajama. Veenuse asend seevastu soosib igapäevatööga seonduvat, suhteid kolleegidega. Tööl võib avaneda mõni soodne võimalus. Jupiteri asend soodustab head fantaasiat nõudvat loomingulist tööd.

***KALJUKITS
Esmaspäevane Marsi-Saturni ühendus Kaljukitses mõjub umbes aprilli keskpaigani. Seega nõuab praegune aeg sinu käest maksimaalset pingutamist ja keskendumist vaid kõige olulisemale. Nii sinu positiivsed kui ka negatiivsed iseloomujooned võivad olla võimendatud. Oled visa ja järjekindel, tunned endas uut auahnuse lainet, mis paneb sind tegema kaugemaid tulevikuplaane. Suhete, eriti lähisuhete osas, võid olla ülemäära külm ja eemalehoidev. Pead tööd ja saavutusi suhetest olulisemaks.

***VEEVALAJA
Nüüd on õige aeg selleks, et keskenduda oma ettevõtmiste lõpetamisele ja võimalike vigade parandusele. Uusi asju ei ole mõttekas ette võtta, kuna sel juhul võivad need hakata venima ja tuua kaasa viivitusi ja takistusi. Keskendu vaid kõige olulisemale ja ära end killusta! Ajapuuduse vältimiseks tee mingi plaan või kava, mis aitab asjadega õigel ajal valmis saada. Jätkuvalt võib probleeme kaasa tuua olukord, kus sa pole asjadega piisavalt kursis. Mingit rolli võivad nädalas mängida ka saladused, millegi varjamine, teesklus.

***KALAD
Endniselt võib keerulises ja pingelises seisus olla raha- ja äriasjadega seonduv. Nii ostmise kui müümise puhul võivad tekkida lahkarvamused, vaidlused jne. Su kulutused võivad olla liiga suured või ostad ebavajaliku asja. Suhted grupis ja meeskonnas võivad mõjuda väsitavalt. Sul on raske nõustuda sellega, mida mingi grupp või seltskond sinu käest tahab. Ja ka vastupidi — kollektiivi ei rahulda sinu panus ja sinu töömeetodid. Samas soosib nädal sõprust ja mõttekaaslust, külaskäike ja uusi muljeid.