***AMBUR
Amburis liikuva Veenuse õnnelik aspekt Uraaniga võib jõulunädalasse tuua palju põnevat ja erutavat. Siiski tundub sinul tahtmist ja temperamenti rohkem olevat kui su kaaslastel, mistõttu võib sul tekkida raskusi endale vääriliste partnerite leidmisega. Anna inimestele rohkem aega, ära kiirusta neid takka. Ja selgita oma plaane — ebamäärasus ja juhuslikkus võib nüüd paljusid häirida. Sest nädal soosib konkreetsust, asjalikkust, tõsist süvenemist ja põhjalikkust.

***KALJUKITS
Esmaspäeval ja teisipäeval püüa võimaluse korral lõpetada kõik poolikud tööd. Sest kolmapäeva varahommikul siseneb Kaljukitse valitseja Saturn Kaljukitse ning neljapäeval siseneb Kaljukitse ka Päike — algab talv! Nendesse hetkedesse oleks mõistlik vanu võlgu ja poolikuid tegemisi mitte kaasa võtta. Jõululauas püüa rohkem naeratada ja ürita ka veidi lõbusamas tujus tegelase naljadest aru saada. Sinu liigtõsine ja morn olek võib paljud sinust eemale peletada.

***VEEVALAJA
Jõulude eelne nädal soosib iseenesega olemist ja sisemise rahu saavutamist. Sind võib tabada meditatiivne selgushetk või siis tunne, et oled osake Tervikust. Seega on selle aasta jõulud sinu jaoks just sisemiste ja hingeliste väärtuste tunnetamise ajaks. Seega ei otsi sa eriti seltskonda ja eelistad olla iseendaga. Avalikes kohtades ole hoolikas, kuna valitseb asjade kaotamise suurenenud tõenäosus.

***KALAD
Aasta eelviimasel nädalal oled tundlik igasuguse välise mõju suhtes — olgu selleks siis ilm, ümbritsev keskkond, inimeste bioväljad jne. See püüa viibida võimalikult positiivsetes ja hea auraga kohtades. Samuti tegele võimaluse korral kergemate asjadega, ära ürita iga hinna eest mingi suure probleemiga rinda pista. Uusi ettevõtmisi ei ole mõttekas alustada, pigem tuleks keskenduda poolikute tööde lõpetamisele. Hästi mõjuks tegelemine kunsti ja loominguga.