***AMBUR
Sellel nädalal peaksid vältima infomüra niipalju kui võimalik. Keskendu vaid kõige olulisemale ja ära end killusta. Tee vahet olulisel ja ebaolulisel. Kui tegeled mitme asjaga korraga, võib su „protsessor” üle kuumeneda — tagajärjeks stress, unehäired, närvilisus. Vaimse töö tegijad peaksid oma ajule füüsilise tegevuse näol puhkust andma. Võimaluse korral eelistagi füüsilist tegevust vaimsele. Hoia tervist — hetkel võid ülesöömise või ülemääraste ravimitega oma maksa kergesti üle koormata.

***KALJUKITS
Võimaluse korral hoidu suurematest ostudest ja ära võta ette mingeid olulisi äritehinguid. Ka suuremad ostud pole soovitavad. Nädal sobib selleks, et visata ära ebavajalikud asjad. Marsi asend manitseb sind mitte üle pingutama ning energiat kokku hoidma. Kindlasti maga ja söö piisavalt ning hoidu külmast ja niiskusest. Veenuse ja Saturni soodne aspekt soosib aga uute suhete loomist ühiste huvide ja hobide alusel, sõprust ja mõttekaaslust.

***VEEVALAJA
Päikesevarjutus Veevalajas peaks sind manitsema oma soovide ja tahtmistega tagasihoidlikuks jääma. Kui üritad oma Egoga esile trügida, siis võid valusasti vastu näppe saada. Isegi kui sul on täielik õigus midagi saada või tahta, võiksid sellel nädalal hoida madalat profiili. Eriti just tööalaselt ja seoses oma karjääriga ära midagi suurt ja olulist ette võta. Pigem mõtle sellele, millest sa tahaksid lahti saada — mõnest pahest näiteks.

***KALAD
Kalade märgi esindajad peaksid võimaluse korral aja maha võtma või vähemalt mitte liialt rabelema. Igasugune liigne pingutus võib nüüd kergesti kurnatuse esile kutsuda. Ka uusi asju pole soovitav käima lükata, pigem tuleks püüda lõpetada kõik poolikud ettevõtmised. Marsi ja Neptuuni pingeseisu tõttu peaksid hea seisma selle eest, et sa ei läheks kaasa kahtlase väärtusega ettevõtmistega. Ei tohiks end siduda asjadega, millest sul puudub piisav ülevaade. Kuid romantikarindel on seis paljulubav.