***AMBUR

Sellel nädalal võib sul tekkida tunne, et sa ei saa olla „sina ise”, vaid et sa oled sunnitud mingeid sulle võõraid rolle rolle etendama. Rahulolematu mässaja tõstab sinus pead — mistõttu võid ette võtta midagi pöörast, et „korraliku kodaniku” vangikongist põgeneda. Sa tahaksid kogeda midagi sellist, mis sind rutiinist ja hallist argipäevast lahti raputaks. Ka suhetes tahad nüüd minna „põhjani“ — formaalsed viisakussuhted sind ei rahulda, sa vajad hingematvalt jõulist ja intensiivset kogemust. Seda kogemust leiad sa loomulikult ka mujalt, kui vaid suhetest — leiad seda raamatutest, filmidest, kunstist. Aga eelkõige oma kallima pilgust!



***KALJUKITS

Nädala märksõnaks on eelkõige konkurents ja võitlus paremate positsioonide saavutamise nimel. See võib avalduda nii sinu töösuhetes kui ka isikliku elu tasandil. Nädal tuleb seda pingelisem, mida paremat ja kõrgemat positsiooni omad. Kui elad rahulikku kodust elu ja sul pole konkurente, ei saa see seis ka realiseeruda. Sel juhul tunned lihtsalt ebamäärast vastutustunnet või rahulolematust, mis sunnib plaane ümber vaatama või midagi muutma. Kuid igatahes paneb nädal asjad liikuma ja võimaldab üle saada surnud punktist.



***VEEVALAJA

Võimalik, et keegi püüab sulle peale suruda asju, millega sa ei saa nõus olla — eriti just ideede ja maailmavaate tasandil.

Samas hoovab sinusse ka uut infot ja uusi ideid — sinus on justkui mingi sisemine raadio, mis häälestub õigele kanalile just siis, kui seda vajad. Võimalik, et puutud kokku sellise materjaliga, mis paneb su senise maailmavaate proovile või pöörab mõne su arusaamise pea peale. Siiski ära usu automaatselt kõike, mis sinu kõrvu jõuab või silma hakkab — õhus on palju „kallutatud informatsiooni”, eri huvigruppide ja erinevate jõudude sõnumeid. Käigus on propaganda ja ajupesu erinevad vormid.



***KALAD

Algav nädal lisab sügavust ja intensiivsust kõigesse, mida vaatad, tunned või teed. Tavaline nurgatagune klatš jätab sind külmaks — sa vajad nüüd midagi sellist, mis oleks tõeliselt Suur Sensatsioon. Sinu janu ja igatsus millegi sügava ja taju piire ületava järele on nii suur, et võid selle ise alateadlikult välja mõelda. Skandaalid ja vandenõuteooriad panevad su südame kiiremini lööma ja pole võimatu, et sa ise lõppkokkuvõttes mõne jutu liikvele lased. Selle kõige põhjuseks on Merkuuri ja Pluuto kvadraat, mis tekitab olukorra, kus näed igas infokillus või uudises „tähendusi, sümboleid ja märke”, mis aga võivad olla ka lihtsalt ettekujutuse vili. Teisel tasandil sobib nädal igasuguseks raskeks tööks, põhjalikuks süvenemiseks detailidesse, ajurünnakuks.