***AMBUR

Nüüd peaksid end kätte võtma ja keskenduma vaid kõige olulisemale ja tähtsamale. Kui end nüüd killustad või proovid kergelt läbi ajada, võivad tagasilöögid olla üsna suured. Võimalik, et sul on sellel nädalal palju tööd või muid kohustusi ja sa püüad neid oma partnerite õlule veeretada. Teine võimalus on see, et sa kipud end nüüd teistega liiga palju võrdlema ja see võrdlus on sinu kahjuks. Tegelikult ei pruugi see sugugi nii olla, vaid sa ise suhtud endasse praegu tavatult tõsiselt.

***KALJUKITS

Kaljukitse valitseja Saturni väga pingeline asend nõuab sinult nüüd rahulikku meelt ja positiivset ellusuhtumist — aga just seda võib olla nüüd kõige raskem saavutada. Sa näed kõike liiga mustades värvides ning alahindad põhjuseta oma võimeid ja võimalusi. Võimaluse korral võta aeg maha ja suhtle rohkem oma sõbrannade või sõpradega. Juhul, kui pead aga tööd rabama, siis võid end kergesti ära kurnata. Nädal ei sobi ka juriidilisteks toiminguteks.

***VEEVALAJA

Sinu jaoks võib algav nädal kujuneda ajaks, mil tunned vajadust rohkem riskida ja täiel rinnal elu nautida. Sul on praegu raske endale midagi keelata, mistõttu võid kergesti sattuda üsna pikantsetesse situatsioonidesse. Arutu riskimine võib kaasa tuua tõsiseid komplikatsioone. Armuasjade rindel oled samuti väge täis ja üritad ette võtta asju, mida sa tavaliselt ei teeks. Kui aga pead tegema meeskonnatööd, võid tunda, et meeskond ahistab su tegevusvabadust.

***KALAD

Kalades liikuv Kalade valitseja Neptuun moodustab Suure Risti Päikese-Veenuse, Jupiteri ning Saturniga. Selline üsna haruldane seis võib tähendada mida iganes, sest selle aspektikujundi moodustavad planeedid on äärmiselt vastandliku mõjuga. Mis võibki tähendada seda, et pead ka ise tegema väga vastuolulisi valikuid ja langetama ülikeerulisi otsuseid. Ühiskondlik ja tööalane liin võib sulle praegu äärmiselt rõhuv ja piirav tunduda. Seevastu kõik kodu, pere või lähedastega seonduv tundub sulle väga ilus ja romantiline.