***AMBUR

Nädal võib su suhtemaastiku pööraselt kirevaks muuta — kohtud väga paljude vanade ja uute nägudega ja pärast on sul tükk tegemist, et nimesid ja nägusid oma mõtetes kokku viia.

Sa oled liiga viisakas ja vastutulelik, mistõttu sa ei ütle kellegi ära ja püüad kõigile meele järele olla. Samuti kipud sa flirtima oludes, kus see pole kõige sobilikum. Sa ei pruugi seda ise märgatagi, kui oled juba kelleski asjatuid lootusi tekitanud. Seega vali rohkem inimesi, kellega suhtled! Reedel, laupäeval ja pühapäeval võib suhete liinis pinget ja konkurentsi tunda olla — need päevad ei sobi uute suhete loomiseks ega ka koostöö alustamiseks.

***KALJUKITS

Nädala mõju on selline, et hakkad nautima elu väikeseid pisiasju — näiteks võid endalegi ootamatult avastada, et ka väikestes ja lihtsates asjades peitub salapära ja võlu. Hakkad näiteks igahommikuses kohvijoomises nägema rituaali, mis häälestab vaimu eelolevaks päevaks. Ilu, tähenduse või lausa sõnumi nägemine argistes mustrites mõjub värskendavalt ja annab uut energiat. See on nädala positiivne ja poeetiline sõnum

Nädala probleemiks võib olla olukord, kus su tööasjad ja eraelu hakkavad üksteist segama. Suhe mõne kolleegiga võib muutuda erutavamaks, kui sulle meeldiks tunnistada. Tervise tasandil tuleks nüüd vältida magusa ja rasvase tarvitamist.

***VEEVALAJA

Meeleolu ja enesetunde tasandil on tulemas suurepärane nädal, mil suudad täiel rinnal nautida elu ja inimesi. Seega purjetad väga positiivses tuules ja oled hea kaaslane kurvameelsetele. Samas võib sul tekkida petlik õnnetunne, mis omakorda paneb sind võtma liigseid riske. Sinus on nii palju hasarti ja entusiasmi, et sa ei pruugi ära tabada seda piiri, millest üleastumine sulle jamad kaela toob. Kuigi see nädal on loodud füüsiliste naudingute ja füüsilise armastuse jaoks, ei saa sa seda nautida ükskõik kellega. Ära lase end võõral ära rääkida!

Nädala teises pooles suudad Päikse ja Uraani sekstiili tõttu kiiresti mõne projekti või ettevõtmisega edasi liikuda.

***KALAD

Hea, kui saaksid selle nädala pühendada oma kodule või siis oma sisemisele minale — mis on su hinge kodu. Oma juurte ja päritolu tajumine võib nüüd mõjuda väga puhastavalt ja vabastada sind mineviku hirmudest ja rõhuvatest mälestustest.

Praktilisel tasandil on soositud suuremad ostud kodu tarbeks — mööbel, kunstiesemed, kaunistused. Väike maalritöö või uue tapeeditüki panek ei teeks paha.

Väljaspool kodu, ühiskondlikus plaanis, ole siiras ja avameelne ning püüa lahendada tekkivad pinged juba eos. Sel nädalal tuleks hoiduda lubaduste andmisest — need osutuksid hiljem koormavaks.