***AMBUR

Paljuski kehtib edasi kõik see, mis kirjas eelmise nädala kohta. Võid endiselt käituda üsna süüdimatult ning põgeneda igasuguste kohustuste eest. Kuuvarjutuse mõju võib muuta sinu suhted nii sõpruskonna kui ka teiste rühmade ja gruppidega üliemotsionaalseks — kuna soovid maksimaalset tegevusvabadust, ei suuda sa alluda mingi grupi või seltskonna nõudmistele. Su Ego ei suuda minna mitte mingitele kompromissidele. NB! Täida piinlikult seadusi ja ettekirjutusi — vastasel korral on trahv või karistus garanteeritud!

***KALJUKITS

Mida suurem on sinu sotsiaalne ja ühiskondlik aktiivsus, seda pingelisem on nädal. Nüüd võib tekkida olukord, kus sind tõmmatakse teiste inimeste ja erinevate huvigruppide probleemidesse. Sa ei saa jääda neutraalseks — sa pead „valima poole”. Aga olukorrad võivad igal hetkel järsult muutuda, nii et sa võid olla totaalses segaduses. Parim nädal selleks, et üritada olulist läbimurret. Või lihtsalt muuda midagi kardinaalselt. Kui oled liiga konservatiivne, võid kogeda äkilisi ja ehmatavaid olukordi.

***VEEVALAJA

Marsi ja Uraani lähenev vastasseis võib ellu äratada sinus oleva mässaja ja revolutsionääri. Sa vaidled kõigile ja kõigele vastu ning eitad mõnuga kõiki kirjutatud ja kirjutamata reegleid. Kui satud konservatiivsete inimeste seltskonda, võid kõigiga kiiresti tülli pöörata. Selle nädala väljakutseks ongi oma mõtete ja arusaamade kohandamine teiste omadega — aga siin sa tunnistad vaid enda isiklikku tõde ja sead selle teiste omadest kõrgemale.

***KALAD

Nädala esimeses pooles annab veel tunda Veenuse-Neptuuni ühendus — hea aeg nii seltskondlikuks suhtlemiseks kui ka armuasjadeks. Oled meeldivalt tundlik ja reageerid ideaalselt oma partneri vajadustele. Samas üle ülipingeliste üldmõjude tõttu ettevaatlik igal pool, kus võib juhtuda midagi äkilist ja ootamatut. Hoia eemale vaidlustest ja mujalt, kus võib konflikt lahvatada. Kuid nädal on igati soodne suuremate muudatuste tegemiseks, millegi uuendamiseks, parandamiseks, remontimiseks. Soositud on suurpuhastuse läbiviimine.