***AMBUR
Nädal võib tuua mingi uue sisemise selguse — saad aru, mida sa tegelikult vajad ja mida mitte. Samuti võid mõista, et paljud materiaalsed probleemid või ka asjad ja esemed sinu ümber peegeldavad su enda sisemist olemust.
Õige aeg oma hinge ja keha lepitamiseks kas läbi meditatsiooni või jooga tüüpi harjutuste.
Alates kolmapäevast kuni 19. maini lubab Veenuse asend sulle suuremat populaarsust nii seltkondlikus plaanis kui romantika rindel.
Jätkuvalt tuleks hoiduda suuremate riskide võtmisest ning mitte loota vedamisele ja kergele edule — eelkõige rahaasjades.

***KALJUKITS
Marsi-Pluuto ühendus Kaljukitses on soodsas sekstiilaspektis avardumise ja laienemise sümboli Jupiteriga. Seega sisaldab nädal sinu jaoks suuri võimalusi, mida peaksid suutma ära kasutada. Siiski pead olema äärmiselt hoolikas ja mitte kiirustama, sest Merkuuri pingeseis Kaljukitse valitseja Saturniga nõuab keskendumist ja täpset fookuse leidmist. Samas ära lase end sellel aspektil ka liigselt heidutada ja maha pidurdada, vaid püüa ikka võimalikult palju tegutseda.

***VEEVALAJA
Algav nädal sobib uute ja kõrgelennuliste eesmärkide püstitamiseks. Sind võib tabada sisemise selguse hetk, mil saad äkki aru, millises suunas peaksid edasi liikuma. Sul võib avaneda võimalus oma maine ja positsiooni parandamiseks, oma autoriteedi suurendamiseks. Nüüd on kergem teisi oma tegemistesse kaasa tõmmata ja selgitada oma eesmärke ja püüdlusi.
Parim aeg ka oma alateadvuse ja hingejõudude tugevdamiseks läbi jooga või reiki tüüpi harjutuste. Kasulik oleks ka meditatsioon.
Vältima peaksid ülemõtlemist ja pisiasjadesse takerdumist. Vaimse tööga tuleks piiri pidada ning kindlasti ei tohiks sa unega koonerdada.

***KALAD
Nüüd võiksid ette võtta midagi, mis avardaks su vaimu ja pakuks sulle intellektuaalset naudingut. Vajad nüüd midagi, mis oleks piisavalt põnev ja kaasakiskuv, mis aitaks unustada argirutiini. Sest just raha ja igapäevase olmega seonduv võib nõuda palju tähelepanu ja selle tasakaalustamiseks oleks hea põgeneda erinevate ideede ja maailmavaadete maailma.
Parim nädal selleks, et astuda mingi klubi, seltsi või organisatsiooni liikmeks. Samas tuleks grupi või rühma liikmena võimaluse korral vältida raha ja omandiga seotud teemasid.