***AMBUR

Nädal soosib müstikat ja eksootikat, millesse omakorda on miksitud erootikat. Võimalik, et sul tekib nüüd tahtmine intiimses plaanis eksperimenteerida. Teed ehk oma partnerile ettepaneku, mis võib teda kas šokeerida või hoopiski vaimustada. Või vastupidi — su partner üritab hoopis sind oma fantaasiatesse kaasa tõmmata. Ka laiemas plaanis loob nädal olukordi, kus pead emotsionaalses plaanis minema põhjani, saama kogemuse, mis sind väga sügavalt puudutab. Näiteks pakuks eksootiline reis sulle nüüd võrratuid elamusi.

Ent äri- ja rahaasjade osas hoia konservatiivset joont ning ära oma katsetustega ehk siis riskide võtmisega liiale mine. Kui sa end nüüd teadlikult tagasi ei hoia, võid väga kergesti langeda ükskõik millist laadi liialdustesse.



***KALJUKITS

Paljuski on võnked sarnased eelmisele nädalale, ent enam mitte nii tugevad. Partnerluse liin on endiselt oluline — sind võidakse mingil viisil õrritada või provotseerida, mille tulemusel reed midagi, mida sa muidu ei teeks. Näiteks võib nüüd tekkida olukord, kus keegi esitab sulle avaliku väljakutse või lihtsalt sunnib sind vaikimise lõpetama ning oma plaanidest avalikult rääkima. Kõige positiivsem võimalus on aga see, et leiad endale laia silmaringiga, targa või siis lihtsalt autoriteetse liitlase, kes võib ka sind sotsiaalses-ühiskondlikus plaanis palju edasi aidata. Kuid tõenäolisem on variant, et sul endal on lihtsalt oma partnerite suhtes mingid liialdatud ootused-lootused. Või on mõnel su partneril sinu suhtes.



***VEEVALAJA

Esmaspäevane Veenuse ja Uraani trigoon muudab algava nädala esimese poole sinu jaoks igati mõnusaks — õhus on rohkem uudseid momente ja erutavaid vibratsioone. Võimalik, et kohtud nüüd kellegagi, kes lööb su plaanid segi või tõmbab kaasa mõnda huvitavasse ettevõtmisse. Ning laupäeval teeb Lõvis liikuv Veenus opositsiooni Veevalajas liikuva asteroidi Aphroditega. Seega võib nädalavahetus kujuneda romantilises liinis üsna tormiliseks. Nädalavahetus on õige aeg selleks, et äratada endas ellu uinunud Armastuse Jumalanna.

Samas peaksid sa sellel nädalal oma tervisesse täie tõsidusega suhtuma — söögi ja eriti joogiga ülepingutamise korral võivad tagasilöögid. Samuti ole ettevaatlik kõikvõimalike dieetide suhtes ning ka solaariumiseansid võiksid vahele jätta.



***KALAD

Nädala esimene pool võib tuua õnnestumisi või meeldivaid kohtumisi nii seoses tööga kui ka rahaasjadega — töö ja rahaga seonduv on omavahel heas läbisaamises. Su isiklik sarm ja suhtlemisoskus aitavad luua või säilitada kasulikke töiseid kontakte. Reedene Jupiteri ja Liliti täpne ühendus sinu mängulisuse ja loova eneseväljenduse solaarmärgis (Vähis) annab sulle omakorda võimaluse särada ja silma paista — kerge on endale tähelepanu tõmmata. Seda enam siis jälgi, et sa ei satuks avalikkuse vaatevälja millegi negatiivsega. Neljapäeval, reedel ja laupäeval ole eriti ettevaatlik nii pidutsedes kui ka riskide võtmisel!