***AMBUR

Päikese ja Jupiteri opositsioon võib sulle mõjuda selliselt, et võtab maha kõik sinu pidurid. Seega võid käituda ülemäära joviaalselt, dramaatiliselt, ülepingutatult. Sul võib tekkida tunne, et oled liiga vähe kasutanud oma vabadusi ja nüüd üritad elult võtta, mis võtta annab. Võid lasta end kaasa haarata asjadest või suhetest, mis võivad ohtu seada sinu turvalisuse. Käitud kas liiga väljakutsuvalt või provokatiivselt. Ent mõõdukuse korral võib sul olla tavalisest rohkem juhuslikku õnne.

***KALJUKITS

Käes võib olla nädal, mil pead oma ühiskondlikku tegevust korrigeerima või plaane muutma. Kui su tegevus pole olnud tasemel, saad tunda ägedat kriitikat. Kui aga oled olnud tasemel, võib see su konkurendid tagajalgadele ajada. Nii või teisiti tuleb sul valmis olla selleks, et oma plaane ja ettevõtmisi põhjendada ja kaitsta. Ka kodu ja majapidamisega seonduv võib vajada suuremat tööd ja pühendumist. Lähisuhetes tuleks olla mõistev ja salliv.

***VEEVALAJA

Nüüd peaksid rohkem tähelepanu pöörama oma mõtetele ja plaanidele — kas need on ikka reaalsed või ajad taga mingit kättesaamatut ideaali? Sellel nädalal on sul kalduvus teha liiga suurejoonelisi plaane, mõelda kõik ilusaks ja jätta märkamata probleemid ja puudused. Sind võivad huvitada korraga liiga paljud asjad, mistõttu on ajapuudus kerge tekkima. Eriti nädala teises pooles võib sind kummitama hakata ka mõni kinnisidee.

***KALAD

Algaval nädalal tuleks sul oma kulutusi ja väljaminekuid suuta kontrolli all hoida. Suure tõenäosusega võid sa langeda ostuhulluse või tarbimismaania ohvriks. Võid osta mõttetu asja või lihtsalt ülemäära palju kulutada. Psühholoogilisel tasandil võib sul tekkida probleeme valikute tegemisega — mida vajad, mida mitte, millele on mõtet aega ja vaeva kulutada ja millele mitte. Väärtuse kui sellise mõiste võib devalveeruda.