***AMBUR
Pühapäeval moodustab Amburis liikuv Päike pingeaspekti unistava, ebamäärase ja kaootilise Neptuuniga. Aspekt mõjub terve nädala jooksul, kuid mõju on tugevam nädala teises pooles. See seis võib muuta su elu keeruliseks, ajades vee sogaseks, mistõttu võid kaotada korraks silmist oma eesmärgid või hakata kahtlema valitud tee õigsuses. Kuna sellel nädalal võib kõik tunduda ebatõeline, kummituslik ja illusoorne, siis ei tohiks vastu võtta olulisi otsuseid ega alustada oluliste asjadega.

***KALJUKITS
Ühiskondlik liin on jätkuvalt tugevas pinges ja võib kaasa tuua äkilisi ja ootamatuid sündmusi. Eriti siis, kui oled oma olemuselt konservatiiv ja püüad kõigest vanast ja läbiproovitust kramplikult kinni hoida. Olukorrad võivad kujuneda sellisteks, et oled sunnitud kaasa minema asjadega, millega sa pole harjunud ja mis võivad seetõttu tunduda sulle ehmatavad. Pannakse ehk proovile sinu sotsiaalne-ühiskondlik kohanemisvõime. Nädala teises pooles varguste ja asjade kaotamise oht!

***VEEVALAJA
Marsi opositsioon Veevalaja valitseja Uraaniga võib kaasa tuua korraliku tormi või maavärina. Seda aga eelkõige siis, kui oled elanud liiga staatilist ja üksluiset elu. Kui oled muutusi kramplikult vältinud, siis nüüd oled ehk jõudnud sellisele ristteele, kus pead tegema kiire otsuse, millises suunas edasi liikuda. Ja kui sa ise oma ellu muutusi ei lase, siis võivad need muutused tulla vastu sinu tahtmist. Aga see ei pea tingimata nii olema — see aspekt võib väljenduda ka ainult sinu enda mässumeelsuses ja rahutus olekus.

***KALAD
Olukorrad võivad jätkuvalt olla sellised, et pead olema valmis muudatusteks ja vigade parandusteks. Kui oled oma olemuselt konservatiiv, siis nüüd võidakse sulle mõni väljakutse esitada — pead olema võimeline muutustega kaasa minema ja oma aja ära elanud asjadest ja harjumustest loobuma. Kui elad sotsiaalset elu ja oled ühiskondlikult aktiivne, siis võid kogeda tugevat konkurentsi ja võitlusmomenti. Kui oled kodune ja elad vaikset elu, siis võid tunda tavalisest suuremat sisemist rahutust ja pinget.