***AMBUR

Jätkuvalt peaksid hoolitsema selle eest, et sa ei läheks üle selle piiri, mis võib su mainet ja head nime kahjustada. Oled endiselt valmis ette võtma hulljulgeid tempe, ilma et mõtleksid nende tagajärgedele. Ent kui jääd mõõdukuse piiridesse, võid väga palju positiivset korda saata, kuna su optimism tõmbab ligi sulle kasulikke olukordi. Nädal on eriti soodne ka kõigeks, mis puudutab su igapäevatööd ja ka muid kohustusi. Siin on võimalik positiivne muutus.

***KALJUKITS

Igati soodne nädal selleks, et tunda elust ja olemisest suuremat rahulolu ja naudingut. Võimalik on edasiminek ja positiivsed muutused just elu kergemates ja mängulisemates teemades. Kasulik oleks rohkem väljas rahva seas liikuda ja osaleda seltskondlikel üritustel. Samas võib kodune olukord olla kõikuv ja muutlik. Võid tunda sisemist rahutust. Selle vältimiseks võiksid oma koju kutsuda külalisi — soovitavalt veidrikke ja vandenõuteoreetikuid.

***VEEVALAJA

Merkuuri ja Uraani ühendus võib muuta sind mässumeelseks ja panna veidralt käituma. Sa ei kannata oma vabaduse piiramist ja mõte tõsisest töötegemisest tekitab sinus paanikahoo. Su suhted kolleegidega võivad seetõttu pingestuda, kuna töökaaslased peavad sinu tegematajätmised ise korda ajama. Kuid positiivsel juhul suudad läbi murda mõnest takistusest või vabaned mõnest kinnisideest.

***KALAD

Uus nädal võib muuta sinu jaoks olulisemaks andmise ja saamise teema. Kui palju sa endast annad ja palju vastu saad? Kas sa mitte pole liialt ennastohverdav ning teised kasutavad seda ära? Umbes sellised mõtted võivad sind kummitama hakata. Praktilisel tasandil võib su rahaline olukord muutuda ühes või teises suunas. Suuremad ostud vajavad hoolikat läbikaalumist. Keeruka tehnika soetamine pole soovitav. Kuid osta võiks veidraid ja ekstravagantseid vidinaid.