***AMBUR

Marsi ja Saturni ühendus Amburis võib sinus tekitada tunde, et sa jooksed peaga vastu seina. Või siis tunned, et sul oleks justkui pidur peal ja sa ei saa oma energiat kasutada. Selline tunne tekib aga vaid siis, kui end killustad ehk siis tegeled saja asjaga korraga. Kui suunad oma tähelepanu vaid ühele kindlale asjale, siis tunned, kuidas saabub rahu ja vajalik töine meeleolu. Seega soosib aeg tõsist tööd, mitte lõbutsemist ega seltskondlikku elu. Esmaspäeval, teisipäeval ja kolmapäeval ettevaatust nii liikluses kui kõrgustes viibides!

***KALJUKITS

Kui vähegi võimalik, võiksid nüüd aja maha võtta ja puhata. Kui see pole võimalik, siis vähemalt võta kõike kergelt ja ära mine närvi, kui asjad venivad ja võtavad kole palju aega. Kindlasti ei tohi sa praeguste päevade põhjal teha mingeid oletusi tuleviku suhtes. Marsi ja Kaljukitse valitseja Saturni ühendus Amburis, mis on Kaljukitsede jaoks hingesügavuste ja alateadvuse maja, võib su tujumeetri osuti nullilähedale langetada.

***VEEVALAJA

Nädal soosib muutusi, ümberhindamisi, vanade vigade parandust, aga ka tõsist süvenemist ja analüüsi. Nüüd on käes hetk, mil tuleks keskenduda kõige olulisemale, panna paika fookus — eelkõige just kaugema tuleviku mõttes. Aeg soosib pikaajaliste projektide käivitamist, seevastu kiireid tulemusi andvaid ettevõtmisi pole soovitav alustada. Romantilises plaanis on samuti sügavust ja ehk ka veidravõitu arenguid. Samas on rutiin väga häiriv.

***KALAD

Marsi ja Neptuuni reedene kvadraat muudab nädala vibratsioonid üsna keeruliseks ja ka mitmetähenduslikuks. Seda eriti siis, kui sul on parajasti pooleli mingid olulised ettevõtmised või oled lihtsalt ühiskondlikult aktiivne. Teine võimalus on see, et sul on lihtsalt väga palju tööd ja see kõik väsitab sind praegu eriti. Võta neid ajutisi raskusi kui mängu, mida sa ei suuda küll hetkel võita, kuid mis peagi lõpeb. Nädala teine pool võib aga romantikarindel vägagi tormiliseks kujuneda.