***AMBUR

Endiselt on aeg soodne reisimiseks, õppimiseks, uute teemadega tutvumiseks. Kui pead tuima ja rutiinset tööd tegema, siis tüdined kergesti ja võid seetõttu oma töödes praaki toota. Ametlikus asjaajamises pead hoolikalt jälgima seda, et ei oleks eksimist mingite juriidiliste nüansside vastu. Seaduste ja normide vastu ei tohiks eksida — väänatakse kohe trahvid kaela. Suhete liin võib olla muutuste faasis. Samas võivad su tajud olla tavalisest intensiivsemad.

***KALJUKITS

Veenuse jõudmine Vähki (Kaljukitsede jaoks kõikide üks-ühele suhete solaarmärk) elavdab lähiajal su suhtemaastikku. Niisiis peaks kuni 26. augustini sinu elus olema rohkem meeldivaid kohtumisi, uusi tutvusi, lõbusamat sorti koosolemisi. Päikese ja Marsi asend soosib jätkuvalt muudatuste tuules purjetamist, vanade vigade parandamist, uuendusi, uute vaatenurkade teket. Soositud ka tutvumine uute teemadega, õppimine, uurimine.

***VEEVALAJA

Jätkuvalt on kõige olulisem partnerluse liin. Suhted ja kohtumised on tavalisest jõulisemad ja kannavad endas potentsiaali nii aktiivseks koostööks kui ka konkurentsiks. Teisel tasandil kaldud sa asju liiga keeruliseks ajama ehk siis üle mõtlema. Samas võib see ka kasulik olla, kuna võid oma probleeme uue nurga alt nägema ja see kergendab lahenduse leidmist. Intiimses plaanis võid olla liiga mõistusepärane ega suuda end lõdvaks lasta.

***KALAD

Veenuse asend soosib puhkust, meelelahutust, naudinguid, romantilisi hetki. Päike ja Marss annavad omakorda jõudu ja energiat ka raskemaks töörügamiseks. Nii et igati hea nädal nii puhkuseks kui ka tööks. Eelistatud on siiski loominguline ja mängulisemat laadi töö — rutiini suhtes võid olla allergiline, ka võib ülemäärane pingutus kergesti tervise peale hakata. Ettevaatlik tuleks olla nii ohtliku tehnikaga kui ka loomadega.