KALJUKITS

Algav nädal võib kaasa tuua vaimse läbimurde, sulle olulise probleemi seljatamise. Kui oled teinud piisavalt ettevalmistusi, siis nüüd saabub lahendus. Aga kui oled püüdnud kergelt läbi ajada ega pole piisavalt vaeva näinud, lähevad asjad veelgi keerulisemaks. Su mõtlemises on praegu võrdselt nii fantaasiat kui ka loogikat, mis tagab tasakaalustatud lähenemise probleemile.
Samas võib nädal tuua ka vaidlusi, teravat keelt, solvanguid ja lahmivat kriitikat. Reisile minek pole hea mõte, samuti võivad suhted välismaal või netis tuua kaasa konflikte. Pingeline nädal nii õpetajatele kui õpilastele, kuna ülemäärane vaimne pingutus mõjub väsitavalt.

VEEVALAJA

Sellel nädalal on fookuses eelkõige raha, asjade ja esemetega seotud momendid. Konkurents rahaküsimustes võib olla väga tugev. Kallis tehnika võib streikida või saad kohe alguses kauplusest defektiga toote. Kuigi sa tavaliselt püüad rahaküsimuste lahendamisel säilitada soliidset ja vaoshoitud joont, võid nüüd üsna ägedalt oma töötasude ja palganumbrite pärast võidelda. Samas on ka võimalik, et keegi teine ihub su rahadele või muudele väärtustele hammast. Ja sõbrannale-sõbrale ei tohiks nüüd kindlasti raha laenata — jääd ilma nii rahast kui sõbrannast.
Psühholoogilises plaanis on sulle nüüd olulised väärtused kui sellised. Mis on sulle nii tähtis ja oluline, ilma milleta sa oma elu ette ei kujutaks?

KALAD

Neljapäevane Päikese ja Neptuuni ühendus paneb sulle ette kas roosad või mustad prillid. Oled kas soovmõtlemise ning arutu fantaseerimise või siis oma hirmude ja kartuste ohver. Samas võib selline tugev Neptuuni mõju muuta sind ülimalt sensuaalseks ja ligitõmbavaks. Seejuures valitseb suur oht langeda mõne ebasiira ja mesikeelse võrgutaja võrku. Tekkinud suhe võib küll alguses olla äärmiselt põnev, kuid ammendab end ruttu.
Samas, kui saad omaette olla ega pea tegema rutiinset tööd, oled loomingulises plaanis väga edukas. Jälgi vaid seda, et sa ei hakkaks etendama mingit rolli, mis tegelikult su olemusele ei vasta.