***AMBUR

Nädala vibratsioonid soosivad kodu ja majapidamisega seotud tegevusi, mille tagajärjel suureneb su elamises ilu ja harmoonia osakaal. Riputa oma koduse seinale üks ilus pilt või värvi üle tuhmunud pinnad. Ka suhted koduste ja lähedastega peaksid olema igati harmoonilised. Parim nädal selleks, et nautida kodust õdusat atmosfääri, kutsuda külalisi. Nädalavahetus sobib aga aktiivseks koduväliseks tegevuseks.

***KALJUKITS

Nädala sobib praktilise ja vaimse ühendamiseks — näiteks võiks osta raamatuid või muid infokandjaid, ka arvuteid (aga ainult nädala esimeses pooles). Suhete osas annab nüüd tooni hooliv ja heatahtlik suhtumine, suurem empaatiavõime. Samas tuleks lepinguid allkirjastades olla tähelepanelik ja ei tohiks mitte midagi kahe silma vahele jätta. Romantilises plaanis on liiga palju mõistuspärasust.

***VEEVALAJA

Teisipäeval ja kolmapäeval peaksid püüdma lõpetada kõik poolikud tööd, sest neljapäeva öösel kell 1.47 toimub kuuloomine Veevalajas — ning selle hetkega algab ühtlasi ka Lamba/Kitse aasta. Veevalajas liikuva Merkuuri sekstiil püsiva ja süsteemse Saturniga soosib rutiinset vaimset tööd ja tõsist süvenemist mingisse teemasse. Nädal sobib hästi ka ilu- ja kunstiesemete hankimiseks

***KALAD

Nii nagu ka Veevalaja, peaksid ka sina lõpetama enne kuuloomist ja Kitse/Lamba aasta algust lõik poolikud ettevõtmised — vastasel korral võtad „lohisevad otsad” uude aastasse kaasa ja see hakkab su hoogu pidurdama. Ning neljapäeval kell 0.50 siseneb Päike Kalade märki. Seega on nädala lõpp igati sobiv selleks, et seada enda ette uued sihid ja teha kaugemaid plaane tulevikuks.