***AMBUR

Marsi kvadraat Amburi valitseja Jupiteriga võib panna sind palavikuliselt tegutsema, ilma et sa kõike korralikult läbi mõtleksid. Sul on kiusatus minna „mütsiga lööma”, ilma et omaksid piisavalt ettevalmistust. Eriti just meeskonnatöös ja erinevates grupisuhetes võid oma soove ja Egot teistele peale suruda ning sellega endale opositsiooni tekitada. Suhete, eriti intiimsuhete vallas on palju salapära ja ebatavalisust.

***KALJUKITS

Milline on sinu positsioon? Kas seda saab keegi kõigutada? Kas konkurendid või rivaalid saavad sind kuidagi kahjustada? Sellised küsimused võivad nüüd aktuaalsed olla. Sa oled sunnitud oma positsioonid üle vaatama ning vajaduse korral tegema vajalikud muudatused. Asjad, suhted ja olukorrad, kus on olnud puudujääke või probleeme, nõuavad nüüd erilist tähelepanu. Võimalik, et löögi alla satub „keti kõige nõrgem lüli“.

***VEEVALAJA

Endiselt oled suurepärases intellektuaalses vormis ning suuteline kiiresti jõudma probleemide tuumani. Siiski peaksid jälgima, et sa ei suruks oma maailmavaadet teistele peale ega vaidleks vaid vaidlemise enda pärast. Teisel tasandil võid oma oskusi ja võimeid ka kergesti üle hinnata ja langetada otsuse või algatada ettevõtmise, mis käib sul üle jõu. Juriidilistes asjaajamises tuleks olla eriti tähelepanelik, et mitte eksida mõne seaduseparagrahvi vastu.

***KALAD

Kas hüpata pea ees vette tundmatus kohas või kaardistada hoolikat iga oma samm ja ettevõtmine?. Võimalik, et oledki nüüd sellise dilemma ees ja pead mingi otsuse vastu võtma. Nädal on seda murrangulisem, mida suurem on sinu sotsiaalne aktiivsus. Kui töötad juhtival kohal, pead olema valmis ägedaks konkurentsiks ja võimuvõitluseks. Kui oled alluv, saad tunda ülemuse kriitikat. Ettevaatust liikluses ja ümberkäimisel ohtliku tehnikaga!