***AMBUR
Võimalik, et aasta viimased päevad kujunevad üsna äärmuslikuks — seda just seoses raha- ja äriasjadega, samuti ostu-müügi, omamise ja kasutamisega. Võid ootamatult avastada nii tõelise kullaaugu kui ka kogeda rahalisi raskusi. Samuti võid mõttetult raha tuulde loopida, või vastupidi — sulle ebatüüpiliselt koonerdada ja sente lugeda.
Vana-aasta õhtul tasuks olla eriti ettevaatlik nii liikluses kui ka ümberkäimisel loomadega. Samuti hoia tervist — pisitraumade oht!

***KALJUKITS
Laupäeval teeb Kaljukitses liikuv Päike kvadraadi Uraaniga ning pühapäeval on täpne Päikese ja Pluuto ühendus. Seega on aasta viimane nädal sinu jaoks üsna rahutu ja närviline ning võib kaasa tuua mitmesuguseid ootamatusi ja kummalisi sündmusi. Kerge on saada nii positiivse kui negatiivse tähelepanu osaliseks. Samas ei pruugi midagi sellist olla — sel juhul väljenduvad need aspektid sisemisel, hinge ja enesetunnetuse tasandil. Võid nii rõõmu kui kurbust tunda tavaliselt intensiivsemalt.

***VEEVALAJA
Laupäeval moodustab Päike täpse kvadraadi Uraaniga — ent aspekt mõjub terve nädala jooksul. Seega on oodata üsna rahutut ja ettearvamatut nädalat, mil asjad ei lähe üldse nii, nagu algselt planeerisid. Aasta viimasel päeval on võimalikud arusaamatused, möödarääkimised ja hilinemised — nii sinu enda poolt kui ka sinu suhtes. Seega ära jäta külla või väljaminemist viimasele minutile, vaid varu endale piisavalt aega. Võõrasse paika minnes prindi välja kaart, tee endale selgeks, kuhu sa täpselt pead minema.

***KALAD
Aasta viimane nädal võib just meeskonna- ja grupitöös sulle väljakutse esitada. Sinu ja mingi grupi või rühma vahel võib toimuda mingi sündmus, mis paiskab korraks kõik segi. Võimalik, et meeskond või kollektiiv tahab sind endale allutada. Või toimub midagi sarnast sinu ja su sõprade vahel. Võimalik on ka vastupidine variant — sa keeldud kooris koos teistega laulmast ja hakkad soleerima. Seega seisneb väljakutse selles, kuidas leida tasakaal enda ja grupi või sõpruskonna huvide vahel. Sulle võib tunduda, et endaks saab jääda vaid teisi „alla neelates“.