*AMBUR

Veenuse opositsioon Amburis oleva Marsiga toob fookusesse suhted ja partnerluse — ja seda just kirglikumas ja intensiivsemas võtmes. Sinu ja kellegi vahel võivad lõkkele lüüa nii tuline kirg kui ka võitlus ja konkurents. Kindlasti ei saa sa jääda neutraalseks, vaid pead valima kas poole või omama kindlat seisukohta. Laupäeval ja pühapäeval võib keegi sind kas üllatada või käituda lihtsalt tavatult. Nädalavahetus sobibki kokkupuuteks tavatu ja erilisega.

*KALJUKITS

Teisipäeval ja kolmapäeval on soodne aeg selleks, et juhtida teiste tähelepanu oma soovidele ja vajadustele. Samas võid nendel päevadel olla ülemäära morn ja võtta paljusid asju liialt südamesse. Ka on nädala esimeses pooles võimalikud pinged seoses igapäevatöö ja muude argiste kohustustega. Tehnika, eriti mitmesugused tööriistad, võivad alt vedada või sind isegi vigastada. Nädalavahetus soosib korralikku suurpuhastust koduses majapidamises.

*VEEVALAJA

Uus nädal võib anda sulle totaalse energiasüsti, mistõttu võid eriti nädala esimeses pooles kergesti liialdustesse kalduda. Sul on raske endale midagi keelata — kipud elama üle oma võimete ja võimaluste ning võid võtta ka rumalaid riske. Reedel ei tohiks tunnete mõjul langetada olulist otsust. Laupäeval ja pühapäeval võiksid oma ajule vaimutoitu anda, samas erilist ettevaatust liikluses!

*KALAD

Esmaspäeval, teisipäeval ja kolmapäeval tuleks lõpetada poolikud tööd, uute ettevõtmiste alustamine pole soovitav. Nädal tervikuna võib luua olukorra, kus vastanduvad isikliku elu teemad ja sinu sotsiaalne-ühiskondlik tegevus. Üks neist töötab teise arvel. Alternatiiv sellele on tugev konkurents ja võitlus paremate positsioonide pärast. Reedel ja laupäeval tasuks lõbustuskohtades jääda tähelepanelikuks ja hoida mõõdukat joont.