***AMBUR

Nädala mõju on avardav ja vabastav — just vaimses plaanis. Sul tekib palju uusi ideid, mis oma originaalsuses sobituvad üllatavalt hästi just praegusesse hetkesse. Ja kui oled seisnud keerulise probleemi ees, siis nüüd on võimalus sellele lahendus leida. Nädal soosib nii reisile minemist kui ka õpingute alustamist. Ent sotsiaalses ja ühiskondlikus plaanis on tugev konkurents ja võitlus paremate positsioonide pärast.

***KALJUKITS

Kättejõudnud aeg on soodne muudatuste tegemiseks ning vanade vigade parandamiseks. Just need asjad ja teemad, milles on olnud viimasel ajal takistusi, võivad leida ootamatult soodsa lahenduse. Kuid teisel tasandil on kerge oht üle mõelda ja asjad liiga keeruliseks ajada — seda eriti nädala teises pooles. Samuti võid sa mõne olulise detaili märkamata jätta, mistõttu oluliste otsuste langetamine pole soovitav. Kuid aeg soosib loomingut ja eksootikat.

***VEEVALAJA

Marsi ja Uraani trigoon loob uusi võimalusi või paneb sind neid lihtsalt rohkem märkama. Kuna Marss on Lõvis, mis Veevalaja jaoks on kõikide üks-ühele suhete märk, siis võib just partnerluse liinis toimuda positiivseid arenguid. Võid kohtuda kellegiga, kellega areneb huvitav ja originaalne koostöö. Või aitab keegi sul mõnest piirangust ja takistusest vabaks saada. Ka romantilises plaanis võib nädala olla sündmusterohke.

***KALAD

Uus nädal soosib kõike igapäevatöö ja argiasjadega seonduvat. Võimalik, et sul õnnestub rutiinist välja murda ja leida võimalusi oma töö loomingulisemaks muutmiseks. Nädala teises pooles hakkab mõjuma Päikese-Neptuuni opositsioon, mis võib muuta keeruliseks sinu suhtemaastiku. Eelkõige just üks-ühele suhted võivad võtta suuna, mis võib sind segadusse ajada. Kindlasti on vajalik ausus ja otsekohesus ning selge ja konkreetne eneseväljendus.