AMBUR

Jupiteri harmoonilised aspektid toovad su ellu nüüd palju kasulikke kohtumisi ja selliseid suhteid, millest sul on palju õppida. Sinu ja su kaaslaste vahel on palju positiivset sünergiat, mis muudab koostöö ja koosolemise just vaimses mõttes nauditavaks. Ka laiemas plaanis võib keegi sind olulises küsimuses aidata, samuti võid ka ise kellegi jaoks olla päästvaks õlekõrreks.
Kindlasti peaksid sellel nädalal vältima üksindust ja eraldatust — kui jääd oma mõtetega üksi ega koge partneri reaktsioone oma mõtetele, muutud ebakindlaks ja endas kahtlevaks. Võid tunda ebamäärast hirmu ja ängistust. Seega hoolitse selle eest, et sul oleks pidevalt keegi kõrval, kellega sa saaksid huvitavaid mõtteid vahetada.

KALJUKITS

Õnneliku mõjuga nädal eelkõige sinu töö- ja rahaasjadele. Kui sul on selles liinis siiani takistusi ja probleeme olnud, siis nüüd võivad need kaduda. Nädal sobib ideaalseks tõsiseks süvenemiseks ja tööks selle sõna parimas tähenduses. Seda siiski vaid juhul, kui saad oma töödes-tegemistes iseseisev olla. Meeskonnatöös võid tunda end ahistatuna, olla pinges ja liiga palju muretseda pisiasjade pärast. Sinu ja kollektiivi vahel võib esile kerkida mingi blokeering või ebakõla, mis võib olla seotud kas mingi raha- või omandiküsimusega või mingite privileegide või soodustustega.
Nädal on soodne ka selleks, et teadlikult tegeleda oma tervisega, korrigeerida mõnda harjumust või võtta suurema vaatluse alla oma toidukorvi sisu.

VEEVALAJA

Igati soodne ja võimalusterohke nädal, mil sul õnnestub vabaneda paljudest piirangutest ja takistavatest asjaoludest. Nii Merkuuri kui Päikese (liiguvad mõlemad Veevalajas) sekstiilid Uraanile avavad su ees palju uksi või lausa ühe Suure Värava. Ole vaid ise valmis nendest sisse astuma! Päikese trigoon Jupiteriga muudab sind omakorda väga mänguliseks, loovaks ja eksperimenteerivaks — näed asju korraga nii avaralt ja laiapilguliselt kui ka originaalselt. Ja kindlasti ürita säilitada nii suur tegevusvabadus kui võimalik — ära võta endale mingeid lisakohustusi ega anna ka siduvaid lubadusi! Kui nüüd end millegagi seod, hakkab see edaspidi oluliselt su tegevusvabadust piirama.

KALAD

Su alateadvuse väravad on avatud ja sealt voolab su teadvusse põnevaid kujundeid ja kummalisi tundeid. Su unenäod võivad nüüd olla eriliselt kirkad, erilised ja meeldejäävad. Pööra neile nüüd suuremat tähelepanu, kuna need võivad anda sulle olulise vihje või märguande mõne olulise probleemi lahendamiseks.
Kui oled loovisik, oled väga produktiivne ja viljakas ning naudid oma töödes kiiret edenemist. Raha- ja äriasjades tasuks siiski hoolikas olla ning säilitada kaine ja ratsionaalne mõtlemine. Vastasel korral riskid langeda mõne ärihai ohvriks, kes juba kaugelt näeb su siniseid ja liigusaldavaid silmi.
Kui võimalik, võta nüüd aeg maha, et saaksid vaikuses ja rahus oma mõtteid korrastada.