***AMBUR

Veenus liigub Amburis liikuva Saturni suunas ja saavutab täpse ühenduse pühapäevaks. Aspekti mõju on tugevam nädala teises pooles. Niisiis ole valmis võimalikeks pidurdusteks ja elutempo aeglustumiseks. Aeg vanade asjade üle järele mõelda. Uute suhete (eriti isiklike) loomine pole soovitav. Marsi positsioon manitseb rahaasjades mitte eirama reegleid ja käituma vastutustundlikult. Ettevaatust relvade ja elektriseadmetega!

***KALJUKITS

Kaljukitses liikuv Marss on pingestatud mässumeelse Uraani poolt ning samas liigub Veenus koos Kaljukitse valitseja Saturniga (täpne ühendus pühapäeval). Selline kombinatsioon asetab sind väga erinevate jõudude ja energiate vahele. Seetõttu võid tunda ennast korraga nii närvilise-rahutuna kui ka uimasena ja väsinuna. Hoia madalat profiili ja püüa mõõdukas tempos oma asjadega valmis saada. Ettevaatust tule, gaasi ja elektriga!

***VEEVALAJA

Marsi kvadraat Veevalaja valitseja Uraaniga äratab sinus ellu tulehargi või fuuria — sa ei kannata oma vabaduse piiramist ja lööd mõttes risti igaühe, kes üritab sind mingitele reeglitele allutada. Su mõtted on julged ja lennukad, isegi pöörased — ja see pole sugugi paha kui on vaja välja murda surnud punktist. Samas võib see lennukus näiteks liikluses liiga suureks kiiruseks ja riskijulguseks paisuda, mis võib põhjustada ohtlikke olukordi.

***KALAD

Nädal avardab vaimset ruumi su ümber — hakkad asju avaramalt ja mitmekülgsemalt nägema, mistõttu oled suuteline probleeme kiiremini ja efektiivsemalt lahendama. Edukas nädal kõigile vaimse töö tegijatele, nii õppijatele kui õpetajatele. Samuti neile, kes viibivad reisil või kavatsevad sellega algust teha. Netis surfamine võib kaasa tuua olulisi rikastavaid kogemusi või kasulikke tutvusi.