***AMBUR

Endiselt on rõhk kõigel, mis on veidi eksootiline ja sinu jaoks tundmatu — olgu selleks siis ettevõetud reis või lugedes saadud elamus. Kuid selles nädalas on kerge oht, et sa satud info otsa, mis juhatab sind sinu jaoks valele rajale. Reisil olles võib tekkida keeruline olukord — eksid kas ära või kaob pagas jne. Vaatamata kõige sobib nädal raskeks vaimseks tööks, õppimiseks. Lihtsalt pead suutma vahet teha sinu jaoks sobilikul ja sobimatul infol.

***KALJUKITS

Jätkuvalt annavad nädalas tooni muutused või siis mingid ümberhindamised ja teisenemised. Isiklike suhete liinis on tunda uut sügavust ja samas ka värskust ning uudsust.

Nädala teises pooles hakkab mõju avaldama juba Päikese-Saturni trigoon, mis on suurepärane aspekt suurt püsivust ja vastupidavust nõudvate ettevõtmiste alustamiseks. Samuti võimendab aspekt sinu positiivsed Kaljukitselikke omadusi.

***VEEVALAJA

Kõige olulisemad on nüüd suhted, koostöö, aga ka vastandumine ja konkurents. Seega otsi ikka liitlasi ja ära raiska oma kallist aega rivaalide kirumisele. Sellel nädalal võib tekkida olukord, kus pead vastu võtma kas mõne väga vastuturikka ülesande või sinu käest lihtsalt nõutakse rohkem. Nädala teises pooles on võimalik kas romantiline seiklus või lihtsalt nauditav seltskondlik sündmus. Kergem on leida vaheldust ja kohtuda uute huvitavate inimestega.

***KALAD

Kui sa just puhkusel ei ole, siis toob uus nädal palju tööd või muid kohutusi, millega pead rinda pistma. Vältima peaksid nii ületöötamist kui ka niisama passimist. Suhetes kolleegidega hoia keelt hammaste taga ja ära kritiseeri asju, milles sa kodus pole. Samuti tasuks sul rohkem valida seda, mida sööd-jood. Su seedimine võib olla tavalisest tundlikum. Ettevaatlikum tasuks olla ka loomadega.