***AMBUR
Amburis liikuva Marsi lähenev kvadraat Neptuuniga (täpne seis 22. septembril) paneb su fantaasia pöörase kiirusega tööle. Seetõttu võid kergesti hakata uskuma asjadesse, millel ei ole reaalsusega mingit seost. Kindlasti ei tohiks sa nüüd liialdada joovastavate jookidega, kuna võid olla ülitundlik igasuguste ainete suhtes — isegi mõni toiduaine võib mõjuda ebatavaliselt. Nädal ei sobi absoluutselt enese näljutamiseks, samuti ei tohiks unega koonerdada.

***KALJUKITS
Nüüd võiksid mõelda, kuidas oma elu rikkamaks ja värvikamaks muuta. Sest kui oled liialt kinni oma vanades harjumustes, piirad sa sellega oma vaatevälja. Vaata ringi avatud silmadega ja sa näed palju sellist, mis lisab elule värvi ja vürtsi. Nädala esimeses pooles tuleks hoiduda oluliste töö- ja karjääriga seotud otsuste langetamisest. Samas võid loomingulises plaanis olla väga produktiivne ja viljakas.

***VEEVALAJA
Nädal võib kaasa tuua huvitavaid ja üllatuslikke momente, samas on võimalikud ka keerulised arengud ja probleemide kuhjumised. Kui oled vaimse töö tegija, siis peaksid oma mõistusele kindlasti puhkust andma, palju liikuma ja end liigutama. Kasulik oleks viibida avarates ja kõrgetes kohtades. Kolmapäeval ja neljapäeval võib olla väga palju tööd ja tüütuid detaile, samuti tuleks vältida liigset kriitilisust ja teistele näpuga näitamist.

***KALAD
Marsi ja Neptuuni täpseks tiksuv kvadraat (täpne aspekt 22. septembril) võib võimendada sinu iseloomu tumedamaid, aga ka salapärasemaid ja müstilisi külgi. Eriti just kolmapäeval ja neljapäeval peaksid äri- ja rahaasjus olema väga tähelepanelik, et mitte kogemata kellegi osava ärihai „konksu” alla neelata. Ka võid olla ülitundlik nii välise keskkonna kui ka tesiete inimeste energeetiliste väljade suhtes. Ka ei tohiks sellel nädalal langetada töö ja kärjääriga seotud olulisi otsuseid.