***AMBUR

Suures osas kehtib edasi kõik eelmise nädala kohta kirjutatu – oled jätkuvalt riskimise meeleolus ja võid liigsest enesekindlusest kõik ühele kaardile asetada. Samas võib sul ka vedada, ent valearvestuse juures on ka ämber kerge kolisema. Eriti ohtlik on praegu rahade, varade ja muude ressurssidega riskimine. Kalli ja keerulise tehnika ostmine on täiesti ebasoovitav.

***KALJUKITS

Eriti nädala esimeses pooles võid tunda, kuidas paljud olukorrad või inimsuhted sind kuidagi survestavad – sinu oponendid ja konkurendid võivad muutuda ootamatult aktiivseks ning sundida sind tegema midagi, mida sa tegelikult ei soovi. Samas, kui suudad jääda sõltumatuks ja iseseisvaks, võid sellel nädalal sooritada olulise läbimurde. Siiski ei tohiks sa olulisi otsuseid langetada kiirustades.

***VEEVALAJA

Esmaspäevane Päikese ja Uraani ühendus võib sind eriti nädala esimeses pooles viia kokkupuutesse põneva või isegi šokeeriva informatsiooniga. Sind tõmbab eksootiliste ja tundmatute teemade poole, millega sa pole varem kokku puutunud. Kui oled reisil või lähed reisile, tee kindlasti korralik reisikindlustus – võib ette tulla ettenägematuid olukordi. Kuid nädal sobib ideaalselt mingite õpingute alustamiseks, ümberõppeks ja enesetäienduseks.

***KALAD

See, mida sa omad (nii raha, omand kui ka näiteks oskused, aga ka sulle kallis ja oluline suhe), on nüüd üsna ebastabiilses seisus. Mingi sündmus võib panna sind oma väärtushinnanguid muutma või muutub su materiaalne olukord. Tähed soosivad neid, kes on uute sissetulekuallikate/väärtushinnangute otsingul – võid leida vägagi originaalse teenimisvõimaluse või teadvustada enda jaoks uued väärtused.