***AMBUR

Kuni kolmapäevani võivad võnked sarnaneda eelmise nädala omadele. Oled riskialdis ja võid ette võtta pööraseid asju. Samas peaksid tugevad Saturni mõjud sind kiiresti maha jahutama. Sellel nädalal peaksid jälgima, et sa ei võtaks ette midagi sellist, mis võib su mainet kahjustada. Seda just seoses karjääri või muu ühiskondliku tegevusega. Teine võimalus on see, et satud isiklikus eraelulises plaanis tähelepanu alla millegi veidraga.

***KALJUKITS

Esmaspäevane Päikese trigoon Kaljukitse valitseja Saturniga sulle kuni kolmapäeva hilisõhtuni andma sulle sisemise rahu ja kindluse tunde. Samas ei saa nädala esimeses pooles välistada ka Uraani poolt põhjustatud ärevust ja rahutust. Nädal tervikuna sobib selleks, et vaadata sügavalt endasse ja leida seal enese jaoks sisemine toetuspunkt. Alates neljapäevast muutub olulisemaks kõik väline ja tähelepanu tõmbav. Naudingud ja üldse meeldivad asjad ning tööd ja kohustused on kenasti tasakaalus.

***VEEVALAJA

Nädala alguspäevad võivad veel sarnaneda eelmisele nädalale. Võid olla mässumeelne ning teha kõike risti vastupidi sellele, mida sinult oodatakse. Näitad oma isepäisust rõhutatult välja.
Alates neljapäevast muutud rahulikumaks, ka elutempo pole enam nii kiire. Nädala teine pool sobib selleks, et pühenduda kõige kodu või perega seonduvale. Nädal tervikuna lubab sul ennast näidata kui kordumatut isiksust. Kuid ära selle demonstreerimisega siiski liiale mine.

***KALAD

Nädala esimeses pooles võid olla jätkuvalt ostumaania ohver ja osta kokku asju, mille vajalikkuses sa hiljem kahtlema hakkad. Või siis leiad ootamatult, et sinu väärtushinnangud on paigast ära ja tegelikult on sulle olulised hoopis teised väärtused. Teisel tasandil peaksid olema väga hoolikas selles, mida sa sotsiaalses plaanis ette võtad — nii oma karjääri puudutavas kui ka ühiskondlikus liinis laiemalt. Hoia oma mainet, ära mine kaasa kahtlaste ettevõtmisega.