***AMBUR

Kasuta seda nädalat selleks, et laadida end uute muljetega — soositud on suhtlemine, infovahetus, juhuslikud ja kasutoovad kohtumised. Just erinevat laadi info on hetkel see toit, mida sa elamiseks vajad. Kui aga oled kodust väga sõltuv ja sul puudub võimalus kodust välja saada, võid tunda end üsna kammitsetult ja ebamugavalt. Sellel nädalal võid olla tavalisest tundlikum ka alkoholi, ravimite ja võõraste energiaväljade suhtes.

***KALJUKITS

Neljapäevane Marsi-Saturni kvadraat võib sinus tekitada pidurdatuse ja frustratsiooni tunde. Kipud oma võimeid ja võimalusi põhjuseta alahindama ning jätad kasutamata avanevad võimalused või tehtud pakkumised. Kuid nädala esimene pool võib kujuneda üsna soodsaks rahaasjadele, eriti seoses kinnisvaraga. Nädal sobib hästi ka kunstiesemete ja väikesete iluvidinate hankimiseks.

***VEEVALAJA

Merkuuri ja Veenuse koosliikumine Veevalajas ning nende ühine sekstiil vabaduse- ja üllatustesümbolile Uraanile toob nädalasse põnevust, vaheldust, uusi nägusid, inspireerivaid kohtumisi jne. Nüüd on just õige aeg tüütavast rutiinist välja murda ning tuua enda ellu uut värskust. Samas raha- ja äriasjade tasandil võib Marsi-Saturni kvadraat tekitada ajutise seisaku või mõne takistava iseloomuga sündmuse.

***KALAD

Neljapäeval teeb Kalades liikuv Marss täpse kvadraadi Saturniga. Seega nõuab eesootav nädal sinult suuremat pingutust, et püsida valitud teel. Võimalik, et ilmnevad mingid takistused või segavad asjaolud. Samas — see aspekt soosib põhjalikku süvenemist ja keskendumist vaid sellele, mis on hetkel kõige tähtsam ja olulisem. Nädala teises pooles hakkab mõjuma juba ka Marsi-Neptuuni ühendus (täpne aspekt 20. jaanuaril). See võimendab sulle tüüpilisi iseloomuomadusi.