***AMBUR

Aasta viimane nädal tervikuna annab sulle võimaluse omi vanu suhteid või minevikku laiemalt uues valguses lahti mõtestada, näha asju uue nurga alt. Samas tuleks eriti kodustes peresuhetes olla oma sõnades täpne ja konkreetne. Samuti võid sa olla tavalisest tundlikum nii keskkonna, ilmastiku, negatiivsete energiaväljade kui ka söögi-joogi suhtes. Aasta viimasel päeval varu endale piisavalt aega, kuna on oht ära eksida või millestki valesti aru saada.

***KALJUKITS

2016. aasta viimane nädal soosib muudatuste tegemist ja uute vaimsete sihtide seadmist. Võiks mõelda nii õppimise kui ka reisile (eneseharimise mõttes) minemise peale. Vana-aastaõhtul võid just sina olla see, kes peab midagi organiseerima ja mingil asjal või ettevõtmisel oma valvast silma peal hoidma. Sul on raske end lõdvaks lasta, kuna su sisemine kontroll on väga tugev. Mistõttu võid seltskonnas olla veidi liiga tõsine ja kinnine.

***VEEVALAJA

Aasta viimasel nädalal võid tunda, et ei taha enam vanaviisi jätkata ning korraldad mõnes oma elu valdkonnas tõelise revolutsiooni. Palju hullem on aga see, kui sa ei julge midagi muuta, vaid üritad oma aja äraelanud suhteid ja olukordi iga hinna eest säilitada — sel juhul kogud endasse pingeid, mis hakkavad su töid ja tegemisi pidurdama. Vana aasta õhtul on Kuu Veevalajas, mis peaks su enesetunde loomulikuks ja spontaanseks muutma.

***KALAD

Marsi ja Neptuuni ühenduse tõttu Kalades on nädalas palju Kalalikku energiat, mistõttu tunned end omas elemendis olevana. Seda nii heas kui halvas mõttes — negatiivsel juhul oled nüüd ülitundlik ja näed igas põõsas tonti. Ka oled sa rohkem keskendunud pigem probleemidele kui lahendustele — ajad ka lihtsad asjad keeruliseks. Samas on sinus mingit müstilist maagilisust ja sarmi, millele on raske vastu panna. Vana aastat ära saates pea aga napsiga piiri, kuna võid kõige joovastava suhtes olla erakordselt tundlik!