***AMBUR

Nädal paneb sind uusi riske ja väljakutseid otsima — ka selliseid, mis võivad su turvalisuse ohtu seada. Sul võib tekkida kiusatus luua suhe kellegagi, kellel on „paha poisi“ kuulsus. Aga just ohumoment on see, mis sind hetkel erutab…. Samuti võid riskida hasartmängudes, tehes kõrgeid panuseid, mille tagajärjel võid endale võlad kaela saada. Veenuse asend lubab suurt kirge, mida vürtsitavad dramaatilised armukadedusstseenid.

***KALJUKITS

Käes on pingete kuhjumise nädal — eriti sel juhul, kui vaevled rutiini ja poolikute tööde koorma all. Ehk siis mida rutiinsem ja sisuliselt ammendunum on mõni olukord, suhe või nähtus sinu elus, seda suuremaid väljakutseid selles liinis koged. Näiteks kui kahtled mõnes oma partnerlussuhtes ja mõtled, kas katkestada see või mitte, tuleb saatus ise appi ja korraldab asja ära.

***VEEVALAJA

Veenuse ja Uraani ühendus on sinule kui Uraanlannale suurepärane kingitus! See aspekt paneb elu su ümber keema — kõike juhtub läbisegi, inimesi tuleb ja läheb, õhk on elektriseeritud… Pärast sa suurt midagi ei mäleta, kuid hea tunne on sellegipoolest. Aspekt soosib eksootikat ja põnevaid suhted ühiste huvide alusel. Jutuajamised sõprade ja sõbrannadega pakuvad nüüd rohkem just mõistusele (mitte hingele).

***KALAD

Reedel teeb Kalades liikuv Päike sekstiili Pluutoga. Seega peaks nädala teine pool olema igati sobiv muudatuste tegemiseks, vigade paranduseks, asjade-esemete parandamiseks ja puhastamiseks. Raha ja äriasjade tasandil peaksid olema diplomaatiline, ent samas mitte laskma endale ka pähe istuda. Romantilises plaanis tunned suuremat kirge, ent asja võib varjutada armukadedus.