***AMBUR

Marsi ja Jupiteri ühendus (täpne seis pühapäeval) Neitsis, mis Amburite jaoks on karjääri ja muu sotsiaalse-ühiskondliku tegevuse solaarmärk, on suurepärane seis selleks, et käima lükata uusi projekte, parandada oma mainet, tulla millegi olulisega avalikkuse ette. Samas on samas ka Veenus, mis teeb opositsiooni unistuste ja illusioonide sümboli Neptuuniga. See võib tähendada ühiskondliku tegevusega seotud armuafääri, mis võib osutuda siiski vaid pelgalt illusiooniks.

***KALJUKITS

Eriti just nädala esimeses pooles võid olla kuidagi krampis ja oma võimeid ja võimalusi tugevasti alahinnata. Sul võib tekkida tunne, et sinuga ei taheta suhelda ja sind välditakse. Ühiskondlikus-sotsiaalses plaanis on võimalikud mitmesugused ootamatused või siis kummalised arengud. Mida kõrgem on sinu positsioon ühiskonnas, seda enam üritatakse seda kõigutada. Kuid nädal on ideaalne enesetäienduseks, õpingute alustamiseks jne.

***VEEVALAJA

Esmaspäevane Päikese-Uraani opositsioon muudab nädala sinu jaoks üsna rahutuks ja muutlikuks. Eriti nädala esimesel poolel ei pruugi asjad minna nii, nagu sa plaanisid. Mitmesugused ootamatused võivad sul peos olevad kaardid segi lüüa. Aga kui soovid oma ellu vaheldust ja eksootikat, siis nüüd võivad selles osas avaneda päris head võimalused. Algav reis võib kujuneda peadpööritavaks, ent sel juhul oleks kindlasti vajalik teha korralik reisikindlustus.

***KALAD

Veenuse ja Neptuuni opositsioon võib sinu suhted oma partneritega muuta keeruliseks ja raskesti mõistetavaks. Või siis idealiseerid oma partnerit taevani, näed temas vaid seda, mida näha tahad. See kehtib kõikide üks-ühele suhete kohta. Seevastu sinu suhted mingis suuremas seltskonnas või rühmas võivad olla väga viljakad ja edasiviivad. Neljapäeval ja reedel võid olla eriti tundlik külma ja niiskuse, samuti ravimite ja alkoholi suhtes.