***AMBUR

Muutused ja muudatused ühes või teises vormis võivad endiselt olla aktuaalsed teemad. Kui oled kõik korralikult läbi mõelnud, siis on parim aeg radikaalseteks ja otsustavateks sammudeks. Kui aga tegutsed hetkeemotsiooni ajel, võid kõvasti ämbrit kolistada. Nädala teine pool on üsna soodne aeg millegi juurdeõppimiseks ja enesetäiendamiseks, samuti reisile minemiseks — kuid sel juhul kindlasti korralik reisikindlustus.

***KALJUKITS

Teisipäevane (mõju läbi nädala) Päikese — Saturni trigoon peaks esile tooma sinu iseloomu parimad omadused — nagu kohusetunne, visadus, püsivus, eesmärgile orienteeritus. Aeg on igati hea kaugemate tulevikuplaanide tegemiseks ja uute, suurt püsivust nõudvate sihtide seadmiseks. Samas võib Marsi pingeline asend sinu üks-ühele suhete solaarmägis (Vähis) tekitada sinu ja mõne su partneri vahel pingeid.

***VEEVALAJA

Kui eelmine nädal möödus Päikese ja Uraani kvadraadi tähe all, siis algavale nädalale annab näo Marsi ja Uraani kvadraat. Nii et jätkuvalt on õhus mässumeelse ja ettearvamatu Uraani vibratsioone. Ning endiselt võivad need vibratsioonid väljenduda eelkõige seoses igapäevatöö ja argirutiiniga. Või siis tervisega seonduvates teemades. Kui sul on lemmikloom, võib ta olla rahutu ja end veidralt üleval pidada.

***KALAD

Nädala esimene pool on üsna sarnane eelmisele nädalale. Ehk siis ürita võtta mitte liiga suuri riske ning ole ka elunautimisega tagasihoidlik. Samas võib Marsi-Uraani kvadraat tekitada sinus taaskord soovi võtta elult mis võtta annab. Samas on see aspekt soodne juhul, kui tahad katsetada midagi täiesti uut, saada üle mõnest vanast takistusest või probleemist. Romantilises liinis on nüüd võimalikud mitmesugused ootamatused või veidrad olukorrad.