***AMBUR

Päikese ja Jupiteri harmooniline aspekt tekitab sinus palju uusi ideid ja mõtteid, mida soovid kohe kindlasti ka teistega jagada. Probleem on ainult selles, pead oma ideid ainuõigeteks ning kui sinuga nõus ei olda, siis ägestud ja hakkad vaidlema. Veenuse asend soosib suhteid, mis on korraga nii kerged-mängulised kui ka sügavad ja tähendusrikkad. Nädala viimased kolm päeva võivad olla kirglikud nii heas kui halvas mõttes.

***KALJUKITS

Alates kolmapäevast hakkab mõjuma Päikese trigoon Kaljukitse valitseja Saturnile. Seega soosib nädal uute oluliste eesmärkide püstitamist ning kaugemate tulevikuplaanide tegemist. Ka on võimendatud sinu Kaljukitselikud positiivsed iseloomujooned. Veenuse asend on aga selline, mis võib nädala teises pooles tuua pingeid mingite hüvede või privileegide pinnalt. Võimalik on armuafäär või ka armukadedusdraama.

***VEEVALAJA

Kolmapäev, neljapäev ja reede võivad olla seotud keeruliste suhetega või mingite arusaamatustega. Väga ebasoodsad päevad mistahes lepinguteks ja koostöö alustamiseks. Nädal tervikuna soosib tööasju ja seda just suhete võtmes. Isiklikud ja töised momendid võivad olla omavahel rohkem seotud. Pole võimatu, et sul tekib erootiline pingeväli mõne oma kolleegiga. Nädal ei sobi keerulise tehnika ostmiseks. Rahaasjades tuleb olla täpne.

***KALAD

Veenuse trigoon Kalade valitseja Neptuuniga võib eriti nädala teises pooles tuua mõne romantilise kohtumise või lihtsalt nauditava elamuse. Parim nädal puhkajatele — tõsise töö jaoks võid olla liiga laisk. Kolmapäeval, neljapäeval ja reedel hoia madalat profiili, samuti hoidu alkoholist ja ravimitega liialdamisest. Nädalavahetusel võid Veenuse-Pluuto opositsiooni tõttu sattuda kas kirglikkusse või siis konfliktsesse situatsiooni.