***AMBUR

Ajamuster võib kujuneda üsna väsitavaks — eriti juhul kui sul on palju vaimset tööd. Nüüd peaksid hea seisma selle eest, et sa oma närvisüsteemi üle ei koormaks. Sul võib tekkida tunne, et kohe-kohe jookseb sul „juhe“ kokku. Seda enam ära end killusta, vaid tegele vaid sellega, mis on kõige olulisem.

***KALJUKITS

Sellel nädalal liiguvad su mõtted mänguliselt, ning samas ka kiirelt ja originaalselt. Parim aeg selleks, et teha midagi suure mõnu ja naudinguga just vaimses mõttes — avasta enda jaoks mingi uus ja põnev meelelahutus või katseta mõõdukuse piirides mõne hasartmänguga. Ka romantilistes suhetes köidavad sind nüüd mängulised momendid — hea meelega võtad oma partneriga ette mõne intiimse eksperimendi.

***VEEVALAJA

Aeg võib kujuneda üsna pingeliseks neile, kes on seotud õpingute või lihtsalt raske vaimse tööga. Sul võib tekkida tunne, et sa ei oma piisavalt teadmisi või oskusi, et enda ees olevaid ülesandeid lahendada. Kuigi sa tavaliselt oled üsna vaba eelarvamustest ja jäikadest veendumustest, võid nüüd takerduda mingitesse mõttemustritesse, mis ei lase sul näha loomingulisi lahendusi.

***KALAD

Algaval nädalal peaksid hoolikalt mõtlema, mida ette võtta ja mida mitte. Nimelt võib nädal kaasa tuua energeetilise madalseisu, mis võib väljenduda väsimuse ja tülpimuse tundes. Nüüd oleks sul kasulikum rohkem omaette olla, sest rahva seas suures saginas võid kergesti langeda mõne energiavampiiri ohvriks. Kuna su energiavarud pole kiita, võid rahva seas ka mõne viiruse üles korjata