***AMBUR

Sellel nädalal on fookuses eelkõige ühiskondlikud teemad ja ettevõtmised. Pead olema ettevaatlik olukorra suhtes, kus sind tõmmatakse mingisse projekti, millest sa tegelikult suurt midagi ei tea. Sulle võidakse jätta rääkimata selle ettevõtmise varjuküljed või käib see asi sul lihtsalt üle jõu. Ka isiklikus plaanis võid kohtuda kellegagi, kes mängib sinuga mingit kavalat mängu või lihtsalt valetab sulle.

***KALJUKITS

Maadled oma kohustustekoormaga, mille raskus ei taha sugugi väheneda. Sulle tundub, et teised saavad kuidagi kergemini läbi kui sina. Aga kas sa mitte ise ei võta oma töid ja tegemisi liiga tõsiselt? Kas mitte mängulisuse puudumine ja ülemäärane kaine asjalikkus ei kurna sind?
Tegelikult sa ju armastad oma kalleid ja lähedasi inimesi, aga tööasjad lihtsalt ei lase sul seda armastust neile väljendada..

***VEEVALAJA

Algaval nädalal võivad muutuda keeruliseks raha- ja omandisuhted — eriti kui neisse on kaasatud ka teised inimesed (ühisomand, jagatud varad ja vahendid jne.) Rahaasjad võivad kaas tuua arusaamatusi või isegi otsest pettust ja intriige. Keegi võib püüda sul nahka üle kõrvade tõmmata. Kindlasti ei soovita osta kasutatud kalleid asju, mis võivad olla varjatud ja peidetud veaga.

***KALAD

Kalades liikuv Veenus on veel endiselt ühenduses Neptuuniga ning moodustab esmaspäeval (mõju tugevam nädala esimeses pooles) opositsiooni Lilitiga — selline kombinatsioon võib sinus tekitada kiusatusi ja ahvatlusi — võimalik, et sa ei suuda endale nüüd midagi keelata ja võid seega minna kaasa asjadega, mis su mainet ja reputatsiooni kahjustavad. Kuid kõrgemal tasandil on Lilit alati seotud võimsate loominguliste jõududega, oskusega näha ka tavalises erilist.