***AMBUR

Taas on käes aeg, kus peaksid oma tormakust ja hasarti tagasi hoidma. Kipud jälle võtma liiga suuri riske ja lubama endale asju, mis võivad viia mingi afääri või skandaalini. Samas oled sa äärmiselt heas füüsilises vormis, mistõttu võid ära teha mitme nädala töö. Kõige selle juures peaksid vältima kiirustamist ning suhtuma sallivalt neisse, kes on sinust aeglasemad. Söögi ja joogiga püüa samuti jääda mõõdukuse piiridesse!

***KALJUKITS

Algaval nädalal peaksid püüdlema suurema sallivuse ja avameelsuse poole. Sul võib olla tunne, et kõike, mida sa ütled, võidakse sinu vastu ära kasutada. Ole ometi loomulik, sa oled oma sõprade ja lähedaste seas, mitte kohtusaalis! Praktilisel tasandil peaksid oma koduses majapidamises olema ettevaatlik elektri, tule, gaasiga. Ka kodune elektroonika võib streikida. Samas sobib nädal selleks, et vabaneda mõnest mineviku painest või kompleksist.

***VEEVALAJA

Merkuuri ühendus Veevalaja valitseja Uraaniga muudab nädala ilma sinu kaoks väga tuuliseks, ehk isegi tormiseks. Su mõtted ekslevad rahutult siia-sinna, suutmata jääda paigale. Seetõttu võib sul olla raske keskenduda just rutiinse tegevuse juures. Samas võid puistada lennukaid ideid nagu varrukast — keegi ei suuda su tormakat mõttelendu järgida. Erilist ettevaatust liikluses, kõrgustes ja ümberkäimisel ohtliku tehnikaga!

***KALAD

Sellel nädalal võid olla mineviku mõju all — eriti mis puudutab su mälestusi kunagistest headest aegadest. Mõni vana mälestus või kunagi olnud suhe võib teravalt meelde tulla ja tekitada igatsuse või kurbuselaadse meeleolu. Samas võibki elustuda mõni vana suhe või tulla tagasi mingi muu meeldiv olukord. Rahalis-ärilises plaanis võivad asjad minna sootuks teisiti, kui algselt planeerisid. Kallist tehnikat ei maksaks osta, samuti tuleks avalikes kohtades oma varadel silm peal hoida.