***AMBUR

Endiselt on oluline ühiskondlik liin ja sotsiaalne tegevus. Võid siin ette võtta midagi, mis sul tegelikult üle jõu käib ja asjata su energiat ja aega raiskab. Kuid positiivsel juhul võidakse sulle teha ka tegelikult hea pakkumine — aga sa pead vahet tegema reaalse olukorra ja soovmõtlemise vahel. Meeskonnatöös võib sellel nädalal ette tulla pinget, hõõrumist ja ebatervet konkurentsi.

***KALJUKITS

Mida kõrgemal ametipostil töötad, seda pingelisem on nädal. Või mida rohkem sinust sõltub. Su konkurendid ja oponendid võivad püüda sind kuidagi mõjutada — et sa teeksid midagi, mis neile meeldiks. Praegu võidakse sinu suhtes kasutada nii piitsa kui prääniku meetodit. Jää endale kindlaks, ära lase endaga manipuleerida! Kuid ole ka ise salliv ja ära kritiseeri asju, mis võivad olla kellegi jaoks hell teema.

***VEEVALAJA

Pingeline nädal nii õppuritele kui ka kõigile teistele, kes peavad aktiivselt koos teistega ajusid ragistama. Sinu ja teiste ideede või maailmavaateliste seisukohtade vahel võib tekkida pinge ja sellest võib sündida suuremat sorti vaidlus või ka otsene tüli. Samas kui saad omaette olla, võid tulla suurepärase idee peale. Füüsilise reisi alustamine pole hea mõte — võimalikud on eksimised ja valeinfo ohvriks langemine. Küll aga tasuks reisida vaimsel tasandil — lugedes, filme vaadates.

***KALAD

Läheneva Jupiteri ja Neptuuni opositsiooni tõttu (täpne aspekt 17. septembril) võid lähiajal olla üsna unistav ja erinevate fantaasiate mõju all. See aspekt toob esile sulle tüüpilised iseloomujooned ja seda just negatiivses võtmes. Konkreetselt sellel nädalal võid komistada info otsa, mis sind valele teele juhatab. Oluliste otsuste vastuvõtmisel pea kindlasti nõu sõbra või asjatundjaga! Liikluses ja muudes kiiruste ja liikumisega seotud oludes erilist tähelepanu!