***AMBUR

Nüüd tuleb tegeleda kõige olulisemaga, keskenduda sellele, ilma milleta ei saa. Võimalik, et sul tekib kiusatus osta endale midagi kallist ja ilusat. Mõtle ennem hoolikalt läbi, kas sa ikka vajad seda asja! Samas on nädala teine pool soodne kunsti või müstilise iseloomuga asjade hankimiseks. Ka võib nädala teine pool osutuda põnevaks seltskondlikus plaanis võimalik on tutvus kellegiga, kes osutub materiaalselt kasulikuks.

***KALJUKITS

Võimalik, et oled suure sisemise pinge all. Kaljukitses liikuva Merkuuri jätkuv pikaajaline ühendus Pluutoga (kuni ca 5. veebruarini) paneb sind kõike tajuma suure võimendusega kahjuks eelkõige just kõike negatiivset. Sa näed igas põõsas tonti ja teed sääsest elevandi. Samas, kui oled heas tuules, võid tulla mõne väga olulise idee peale, lahendada mõne vana probleemi. Su mõistus ja tähelepanuvõime on väga terav, kuid samas endas kahtlev või ennast
liialt kritiseeriv.

***VEEVALAJA

Algaval nädalal peaksid jälgima, et sa oma närvisüsteemi ära ei kurnaks eelkõige sel juhul, kui pead tegema pingelist vaimset tööd. Füüsiline ja vaimne tegevus peaksid nüüd olema tasakaalus. Samuti oleks hetkel mõistlik vältida enese liigset killustamist ning tegeleda vaid kõige tähtsama ja olulisemaga. Avalikes kohtades hoia oma tehnikavidinatel ja rahakotil silm peal. Romantilises plaanis on nädala teine pool igati võimalusterohke. Pigem on seis siiski rohkem platooniline kui kirglik.

***KALAD

Meeskonnatöö, sinu suhted mingis kollektiivis või rühmas, võivad olla üsna pingelised. Sul tuleb nüüd leida tasakaal iseenda ja teiste vahel nii, et teised ei domineeriks sinu üle ega sina ei domineeriks teiste üle. Teisel tasandil peaksid nüüd olema eriti hoolikas oma otsustes, mis puudutavad kaugemat tulevikku kindlasti tuleks kõik hoolikalt läbi mõelda. Nädalavahetus on igati soodne romantilisteks suheteks, seltskonnas viibimiseks, külaskäikudeks.