***AMBUR

Veenus liigub Amburi viimastes kraadides ja teeb nädala esimeses pooles kvadraadi Jupiteriga. Seega võib just suhete liinis olla veidi liiga joviaalne ja killustada end erinevate inimeste vahel. Sul võib olla ka raske end tööle sundida. Samuti võid sa nii sellel kui ka järgmisel nädalal olla liiga hulljulge ja sekkuda sinna, kus võid oma näpud kõrvetada. Suuremad ostud, eriti kallis tehnoloogia, samuti ehted, pole soovitavad.

***KALJUKITS

Kaljukitses liikuv Merkuur on seekord väga pikalt ühenduses Pluutoga ning kvadraadis Uraani ja Musta Kuu ehk Lilitiga. Kõik need aspektid mõjuvad umbes 5. veebruarini. Seega on sinu jaoks kätte jõudnud kas äärmiselt loominguline või siis äärmiselt rahutu ja närviline aeg, kus juhtub mitmesuguseid ootamatusi või kus oled tugeva vaimse surve või pinge all. Kindlasti peaksid hoidma närve, magama piisavalt ja mitte vaimselt üle töötama.

***VEEVALAJA

Kolmapäeval kell 17.27 siseneb Päike Veevalaja märki. Seega oleks esmaspäeval ja teisipäeval ning ka kolmapäeva esimeses pooles kasulik lõpetada kõik poolikud tööd. Sellel nädalal peaksid hoidma tervist, eriti närve — unega ei tohiks mitte mingil juhul koonerdada! Raske vaimse töö puhul peaksid kindlasti ka füüsiliselt liigutama. Erilist ettevaatust liikuses. Kõrgustes viibides ning ka ümberkäimisel elektri ja ohtliku tehnikaga. Avalikes kohtades hoia oma asjadel silm peal!

***KALAD

Sinu roll mingis grupis, rühmas või seltskonnas, võib muutuda palju olulisemaks, ent ka pingelisemaks. Võid tunda, et kollektiiv esitab sulle mingeid tingimusi või nõudmisi, mis piiravad su tegevusvabadust. Võib tekkida tunne, et pead tegema mingeid ebameeldivaid kompromisse. Samas on nädala esimene pool igati soodne selleks, et luua ühiskondlikul pinnal vajalikke ja kasulikke sidemeid, alustada meeldivat koostööd.