***AMBUR

Amburis liikuv Marss moodustab trigooni Jääras liikuva Veenusega. See aspekt lubab sul täiel rinnal elu nautida — peaksid vaid jälgima, et sa naudingute tagaajamisega liiale ei läheks. Sul võib olla ka rohkem juhuslikku õnne, kuid jällegi ei tohiks arutult riskida. Ühiskondlikus plaanis võid samuti oma võimeid ja võimalusi tugevalt üle hinnata, kuid võimalused on siin siiski väga head. Nädal soosib ka igapäevatööd, tuues selles osas kasulikku infot või kasulikke inimesi.

***KALJUKITS

Mida suurem on sinu ühiskondlik aktiivsus, seda suurem on võimalus, et keegi võib sind tõmmata mingisse ettevõtmisse, mis võib sinu mainet kuidagi kahjustada. Või siis osutub see ettevõtmine lihtsalt sootuks teistsuguseks, kui sa alguses ette kujutasid. Enne, kui end millegiga seod, uuri taustu. Ka võib nädal tuua esile vastuolu või probleemi töö ja koduste asjade vahel. Peresuhetes tuleks vältida arusaamatusi.

***VEEVALAJA

Nädala esimeses pooles mõjub veel Päikese ja Uraani ühendus, mis muudab sind mässumeelseks ning norme eitavaks. Ettevaatust nii liikluses kui ka kõrgustes viibides ning ümberkäimisel ohtliku tehnikaga! Nädal tervikuna soosib sõprust ja meeskonnatööd. Probleeme võib aga olla seoses reiside, välismaaga, samuti juriidiliste ettevõtmistega. Siduvate lepingute sõlmimine ja ka kindlate lubaduste andmine pole soovitav.

***KALAD

Nädala esimeses pooles oled Merkuuri-Neptuuni sekstiili tõttu heas võtmes tundlik ja vastuvõtlik — oled väga poeetiline nii sõnas kui kirjas, mistõttu võid hakkama saada nii kauni armastuskirja kui ka ilusa luuletusega. Nädal tervikuna võib sulle tuua hea pakkumise ühiskondlikus liinis, samas on kõik võlgade-laenudega seonduv ebasoodsas seisus. Kuid armastuse füüsiline pool võib sulle nüüd pakkuda taevalikke elamusi.