***AMBUR

Amburis liikuv Marss on trigoonis Päikese ja Merkuuriga, mis asuvad Jääras (Amburi jaoks naudingute, mängulisuse ja elurõõmu solaarmärk). Seega annab nädal sulle võimaluse end täiel rinnal välja elada — kas siis läbi füüsilise tegevuse, läbi armurõõmude, või siis midagi luues, tundes sellest täit loomisrõõmu. Samas, kui sul on perekondlikke kohustusi, siis siin võid tunda end mõnevõrra ahistatuna. Keegi lähedane võib sinu abi vajada.

***KALJUKITS

Parim nädal kõigeks, mis seondub kodu, majapidamise, elamistingimuste, laiemas plaanis ka maaga kui sellisega, loodusega. Nüüd oleks oma koduses majapidamises mõtekas ette võtta näiteks kevadine suurpuhastus või teha midagi muud, mis nõuab energiat ja pealehakkamist. Ka on nädal soodne keskendumiseks ja meditatsiooniks tervise tugevdamise eesmärgil. Kasulikud oleks jooga-tüüpi harjutused.

***VEEVALAJA

Edu aluseks on nüüd informeeritus, uue infoga kursis olemine. Liigu rohkem ringi, hoia silmad lahti, kohtu inimestega — see kõik võib sulle kasuks tulla. Või kui oled paikne, siis pane rohkem tähele oma uitmõtteid — mõni neist vajaks ehk suuremat tähelepanu. Pane oma ideed kirja. Suurepärane nädal raskemaks vaimseks pingutuseks. Ka meeskonnatöös koged kiiret edenemist ning harmooniat sinu ja teiste vahel. Rahaline liin üsna ebasoodsas seisus.

***KALAD

Nädala esimeses osas annab tooni veel Veenuse-Neptuuni ühendus, mis võib tekitada unistava meeleolu ja võimendada romantilisi igatsusi. Nädal tervikuna on üsna soodne rahaasjadele, ostuks-müügiks. Psühholoogilisel tasandil saad aru, mis on sulle oluline ja vajalik — mis on need asjad, milleta sa läbi ei saa. Karjääri või muu ühiskondliku tegevuse tasandil valitsevad samuti suurepärased või