***AMBUR

Nädala esimeses pooles võivad Marsi ja Jupiteri sekstiili tõttu paljud su sotsiaalsed ettevõtmised üsna hästi edeneda. Su tegevus või ideed meeldivad kas su bossile või teistele, kellest võib sõltuda su käekäik. Nädala teises pooles muutub elutempo kiiremaks, kohtud ehk palju uute nägudega. Nädalavahetus oleks mõttekas veeta kas oma lahedastega või võtta lihtsalt aeg maha.

***KALJUKITS

Nädala mõjud on üsna mitte midagi ütlevad — kõik mõjud on hajutatud ja mingit erilist suunda välja ei joonistu. Ehk tuleb rohkem tegemist teha materiaalsete ja praktiliste asjadega, milles võib nädala lõpus ka rohkem õnne ja vedamist olla. Nädala esimeses pooles võib sinu suhe mõne rühma või grupiga olla igati efektiivne ja viljakas. Kolmapäev on aga päev, kus tuleks vältida uute asjadega alustamist.

***VEEVALAJA

Kolmapäeva hommikul siseneb Veevalajasse Veenus ja jääb märki kuni 12. märtsini. Seega on eesootav aeg ehk tavalisest lõbusam ja seltskondlikum. See nädal sobibki rohkem kergemateks asjadeks, aktiivseks suhtlemiseks, külaskäikudeks. Seetõttu ei pruugi tõsine töötegemine sulle eriti meeldida ning sa leiad kõikvõimalikke põhjusi, miks sa tööd teha ei saa.
Kuid intiimses sfääris on su võimalused igati head.

***KALAD

Reede hommikul kell 7.34 siseneb Kalade märki Päike. Seega oleks nädala esimeses osas kasulik lõpetada kõik poolikud tööd, otsad kokku tõmmata. Eriti soodne on nädal igasuguseks loominguliseks tööks, sisekaemuseks ja meditatsiooniks. Aeg soosib ka teiste muredega tegelemist, neile kaasa elamist. Ka romantilises liinis tuleb ehk rohkem tegeleda oma partneri probleemidega.